Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Cena od (sa PDV-om)
26.236,-
Snaga motora (kW)
81 - 235
kW
Snaga motora (KS)
110 - 320
KS
Emisija CO₂
0 - 178
g/km

Ikona mobilnosti postaje digitalna ikona

Novi Golf ide napred i postavlja nove standarde u digitalizaciji na putu. Inteligentni sistemi asistencije čine da svako putovanje bude ugodnije i opuštenije. U kombinaciji sa karakterističnim Golf osećajem.
Novi Golf - nova generacija komfornih, inteligentnih, povezanih vozila.

Novi Golf ima puno istaknutih detalja. Tri na prvi pogled:

Innovision kokpit

Sve zavisi od vas

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Svetlost sa IQ-om.

IQ.DRIVE: Car2X

Nagoveštaj onoga što dolazi: Car2X

Stvorite sebi sliku o novom Golfu

Digitalni komfor

Innovision kokpit

Sve je prilagođeno Vama

Golf vas prepoznaje - i automatski aktivira vaš lični profil vozača, u zavisnosti od opreme: * od podešavanja sedišta do osvetljenja i klime za dobro raspoloženje. Lako možete podesiti svoja omiljena podešavanja u opcionom sistemu Innovision: Sa 25,4 cm (10-inčnim) ekranom Digital kokpita uparenim sa 25,4 cm (10-inčnim) navigacionim sistemom "Discover Pro".
U Digitalnom kokpitu, pored klasičnih sadržaja kao što su brzinomer, pokazivač broja obrtaja i brojač kilometara, možete da vidite i druge korisne podatke. Na primer, celokupnu površinu može zauzeti navigaciona mapa kao odabrani prikaz. Velika površina ekrana navigacionog sistema "Discover Media" ili "Discover Pro" koristi se za prikazivanje mnogih funkcija privlačnom grafikom i animacijama, slično kao kod vašeg pametnog telefona. Možete prikazati početni ekran sa fotografijama i omiljenim funkcijama.
* Nakon postavljanja vašeg Volkswagen ID-a i prve registracije.

Digitalni kokpit

Futuristično u budućnosti

Klaster instrumenata Digital kokpit prikazuje sadržaj koji je važan na standardnom ekranu u boji visoke rezolucije od 25,4 cm (10 inča). Na primer, klasični prikaz broja obrtaja, brzinomer ili brojač kilometara. Dodatno je moguće odabrati vizuelni prikaz sistema asistencije ili možete da se odlučite za kombinaciju navigacione mape i prikaza medija - a sve u atraktivnoj grafici i animacijama.

Glasovne komande

Čeka vašu komandu: glasovna kontrola

Sa intuitivnom opcionom glasovnom kontrolom, možete koristiti svoj glas za kontrolu radija, telefona, klimatizacije i navigacije u vašem novom Golfu. Glasovnim komandama moguće je odabrati pravu stanicu, odgovarajući unos adresara ili broj telefona koji tražite. Sa mrežnom glasovnom kontrolom We Connect Plus, vaš Golf će vas razumeti još bolje. Na primer, možete da odaberete vašu omiljenu muziku na internetu ili intuitivno upravljate adresom odredišta u svojoj navigaciji.

Head-up-Display

Vaš pogled ostaje na putu pred vama.

Pratite najvažnije informacije dok gledate put: To je velika prednost opcionog head-up displeja u vašem Golfu. Vetrobransko staklo postaje ekran za projekciju koji prikazuje brzinu, poruke sistema asistencije vozaču ili savete za navigaciju. Projekcija se lako čita, čak i sa pozadinskim osvetljenjem. A ako vam ekran nije potreban, možete ga isključiti u bilo kom trenutku.

Dizajn

Spoljašnjost

Vidno dinamičan. Upadljiv Golf.

Golf - sa dinamičnim dizajnom: prednji deo sa uskim LED matricama sa 4 oka i novo dizajniranim Volkswagen logotipom. Sve je dosledno skladno i krajnje usklađeno - kao što je to uvek bio slučaj kod Golfa. Novim zadnjim delom dominiraju jednako uska zadnja svetla, između kojih su postavljeni novi logotip i naziv modela Golf. Izduvne cevi diskretno nestaju ispod svedenog zadnjeg difuzora.

Dizajn svetla

LED u novom svetlu

Golf se standardno isporučuje sa LED prednjim svetlima. Vidljivo dinamično uvučeni duboko u prednji i bočni deo. Takođe standardno: integrisana svetla za maglu. Prepoznatljivo: upečatljiva optika sa 4 oka. Čak i pozadi svedeno: uski LED farovi dominiraju zadnjim delom. Opciono na raspolaganju: IQ.LIGHT - LED matrična svetla sa dinamičkim "Dinamic Light Assist" upravljanjem snopom dugog svetla, koje automatski prilagođavaju raspodelu svetlosti na putu.

Unutrašnjost

Digitalni prostor iz snova

Posebno upečatljiv: potpuno digitalni kokpit vozača sa velikim ekranom, koji se sastoji od 25,4 cm (10 inčnog) instrumentalnog skupa digitalnih instrumenata i 20,9 cm (8,25 inča) * velikog ekrana osetljivog na dodir "Composition Media" radija. Zahvaljujući intuitivnom upravljanju dodirom, eliminisan je niz prekidača, dugmadi i tastera. Ambijentalna svetlost, sa opcionom mogućnošću za do 32 različite nijanse, stvara personalizovanu atmosferu osvetljenja. Pored svih digitalnih inovacija, naravno, ostaje tipičan Golf osećaj.

* Dostupno je i sa ekranom osetljivim na dodir veličine 25,4 cm (10 inča) na "Ready 2 Discover" i "Discover Media". Sa "Discover Pro"

Ambijentalno svetlo

Veoma prijatno: opuštena vožnja uz diskretno osvetljenje.

Dodajte svom Golfu više jedinstvenosti. Da biste to učinili, lagano osvetlite unutrašnjost u 10 nijansi. Na zahtev čak i do 32 varijante boja. Bilo da je hladnija ili toplija atmosfera u boji, u osvetljenoj metropoli ili noću tamnim seoskim putem: na svakom putovanju stvarate drugačiju, pogodnu atmosferu za sebe i saputnike.

IQ.DRIVE

Car2X

Nagoveštaj onoga što dolazi: Car2X

Vozila koja međusobno komuniciraju na putu mogu učiniti puteve sigurnijima, smanjiti zagušenja saobraćaja i upozoriti na lokalne opasne tačke. Standardno upozorenje o opasnosti pomaže vozaču korisnim informacijama, na primer, o blizini gradilišta ili vozila za specijalne namene. Komunikacija funkcioniše sa Car2X tehnologijom putem WLAN-a (pWLAN). Opcioni sistem kontrole udaljenosti ACC sa funkcijom Car2X podržava vozača putem korisnih informacija i po potrebi može aktivno da interveniše u određenoj situaciji.

Travel Assist

Prati vas. I drži ostale na distanci..

Uz opcioni "Travel Assist" imate veoma korisnog asistenta za vozača jer pritiskom na dugme obezbeđujete udobnost u vožnji* tu je podrška u monotonim i napornim vozačkim situacijama na visokom nivou:

  • Posebno na autoputu i dobro razvijenim magistralnim putevima, "Travel Assist" može da prati kretanje i brzinu za vas pritom uzimajući u obzir udaljenost vozila ispred.
  • U kombinaciji sa DSG menjačem sa dvostrukjom spojnicom, možete da vozite opušteno kroz gužve i zastoje u gradu.ACC

Održava udaljenost. I brzinu.

Opcioni automatski tempomat ACC vam pomaže da održite maksimalnu brzinu koju ste postavili * kao i udaljenost do vozila ispred. Zajedno sa opcionim navigacionim sistemom, ACC je unapređen prediktivnim krstarenjem i asistencijom u zavojima. Ovo pomaže da se izbegne prekoračenje službenog ograničenja brzine. ** Pored toga, sistem koristi navigacione podatke za podešavanje sopstvene brzine vozila na zavojima, raskrsnicama i kružnim tokovima. **


* do 210 km/h
** u granicama mogućnosti sistema

Još više o novom modelu Golf:

Novi Golf još jednom karakteriše čitavu generaciju vozila. Sa digitalnim inovacijama, dinamičnim dizajnom i primetnom jednostavnošću korišćenja.

Mogućnosti

Povezivanje

Radio i navigacija

Nazad na pregled

Radio & Navigation

Komfor

Nazad na pregled
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim