Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.2
Update

ID. Software 3.2
Update

Update 3.2

Sa softverskim ažuriranjem 3.2, Volkswagen dodaje poboljšanja u personalizaciji i novim funkcionalnostima u oblasti onlajn unosa odredišta i ruta.

ID. Software 3.2 Update

Sa ovim ažuriranjem, vaš ID. model će imati niz novih funkcija i poboljšanja, posebno u pogledu punjenja, što će doprineti većoj udobnosti. Ažuriranje je potpuno besplatno za vas i zasniva se uglavnom na povratnim informacijama i željama naših kupaca.

Šta sadrži ID. Software 3.2?

Povezivanje

Personalizacija

Na vozilima koja su isporučena sa fabrički ugrađenim ID. ažuriranjem softvera 3.0, lična podešavanja za brojne sisteme se čuvaju u korisnikovom Volkswagen ID-u i aktiviraju se kada se korisnik prijavi u vozilo. Tako da ne gubite nepotrebno vreme na podešavanja pre nego što krenete na put. Učitavanje, aktiviranje i sinhronizovanje podešavanja se vrši automatski i bez međukoraka. Obim prilagođavanja zavisi od raznih dodatnih opcija.

Više o funkcionalnosti

Infotainment i usluge

Online uvoz destinacija i ruta

Preko "Online Destination Import" u aplikaciji Volkswagen, možete poslati odredište navigacionom sistemu automobila i na primer, tražiti odgovarajuću stanicu za punjenje duž rute.

Sa ažuriranjem softvera 3.2, ova funkcija u automobilu je proširena i uključuje uvoz ruta.

Planirajte svoje rute i omiljene destinacije unapred i uštedite vreme pristupom ovim informacijama direktno u svom ID-u.

Više o funkcionalnosti

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim