Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Dobrodošli u Connectivity Services od Volkswagen-a

 

Šta je povezivanje?

Uz ponude za povezivanje kompanije Volkswagen, digitalizacija pronalazi put do vašeg Volkswagen vozila i pruža vam veći komfor, sigurnost i zabavu. Povezivanjem vašeg vozila na internet dobijate informacije o saobraćaju u realnom vremenu, podsetnike za sledeći servisni interval, striming i internet radio ili brzu pomoć u slučaju kvara.

Imajte na umu da dostupnost i preduslovi pojedinih funkcija zavise od izabrane usluge.

We Connect i We Connect Start

Sledeća generacija mobilnih online usluga. U svim vozilima pripremljenim za We Connect, kao što su Golf, Passat, T-Roc Cabrio, kao i brojnim drugim aktuelnim Volkswagen novim automobilima od godine modela 2021., možete biti online po želji. A sa We Connect Start, takođe ste najbolje umreženi i sa vašim ID. modelom. Zahvaljujući trajno instaliranoj eSIM kartici, vaš Volkswagen se može koristiti online od samog početka.

Više We Connect

Više o We Connect Start-u

Registracija i prijava

Car‑Net

Sa mobilnim online uslugama Car-Net brže ćete stići do odredišta i bićete dobro informisani. Informacije o saobraćaju u realnom vremenu, besplatna parking mesta i cene na benzinskim stanicama, sve je integrisano u navigaciju sa Car-Net "Guide & Inform".
Vaš pametni telefon kao daljinski upravljač, sa Car-Net "Security & Service" vrata i prtljažnik možete lako da zaključate i otključate preko We Connect aplikacije.

Saznajte više

Registracija i prijava

 

App-Connect 

Proširite vaš kokpit - App Connect vam donosi izabrane aplikacije za pametne telefone na ekran osetljiv na dodir vašeg Infotainment sistema: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink® - sve tri inovativne tehnologije su vam dostupne i nude dodatne korisne i zabavne funkcije.

Saznajte više

 

 

Koje su vam usluge dostupne?

Da li je vaš Volkswagen model opremljen sa We Connect-om ili Car-Net-om? Ili se može naknadno opremiti sa uslugom We Connect Go? Ovde ćete steći prvi neobavezni uvid u to koje mobilne online usluge su dostupne u modelu vozila po vašem izboru. 

Proverite sada

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim