Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

We Connect Start
Umrežava vas, podržava vas, opuštenije vas dovodi do cilja

Pametno povezivanje sa vašim Volkswagen ID.

Vozite model iz ID. porodice? Onda možete putovati ne samo potpuno električno, već i umreženo: Online usluge We Connect Start-a za ID. modele sa ID. softverom ispod 3.0 donose vam digitalne asistente koji pružaju najnovije informacije o upravljanju punjenjem ili saobraćaju i kontrolišu odabrane funkcije pomoću Volkswagen aplikacije.

Sa ažuriranjem najmanje na ID. softver 3.0, možete proširiti svoju ponudu povezivanja sa uslugama  We Connect za vaše ID. vozilo. Koje online usluge vaš ID. podržava, ispitajte putem provere kompatibilnosti.

Pregled vaših prednosti:
•Umreženo i online
•Pristup mnogim funkcijama vozila je moguć preko Volkswagen aplikacije
•Može se koristiti besplatno prve tri godine

 

Punjenje

Spremno za polazak, kad i vi

Želite da proverite preostali domet vašeg ID. modela? Koristeći svoj pametni telefon, možete da koristite  Volkswagen aplikaciju uvek možete da pratite stanje napunjenosti i preostali domet baterije kada postoji online veza ID. vozila i proverite da li je kabl za punjenje povezan. Ako jeste, možete da pokrenete ili zaustavite postupak punjenja sa kauča. Za to jednostavno u aplikaciji jednom unesite vaše vreme polaska na posao i vaš ID. vas svakog jutra čeka napunjen. 

Klimatizacija

Podešena tačno za vas

Da li je napolju vruće ili je mnogo hladno? Preko aplikacije možete sasvim udobno da se pobrinete za komfornu temperaturu za vaš ID. To je zato što vaš klima uređaj uz postojeću online vezu vašeg ID. može da se pokrene ili zaustavi putem pametnog telefona i podesi na željenu temperaturu. Naročito komforno: Takođe možete podesiti grejanje sedišta pre vožnje. Time će vam od samog početka biti komforno u vašem modelu ID.

Navigacija

Stignite opuštenije

Informišite se u skoro realnom vremenu o saobraćaju i budite sigurni da će biti izabrana najbolja ruta. Tako ćete opuštenije stići do odredišta.

Više o navigaciji

Online upravljanje govorom

Sve pod kontrolom vašeg glasa

Već prilikom prve dnevne vožnje ponekad imate pune ruke posla. Dobro je da navigacioni sistem ili internet radio čuju svaku vašu reč. Zahvaljujući online upravljanju govorom, izaberite destinaciju za vožnju i omiljenu pesmu, isto tako intuitivno, kao kada biste razgovarali sa vašim suvozačem. Obraćanjem "Zdravo ID.", možete upravljati govorom sa velikim brojem funkcija Infotainment-a i vozila, poput telefonije, radija, navigacije i automatske klime.

Zabava

Želimo vam dobru zabavu

Slušajte radio stanice uživo ili podkastove putem internet radija i uživajte u potpunoj slobodi WLAN pristupne tačke na do 8 mobilnih uređaja. Količinu podataka potrebnu za to možete dobiti preko opcije Tethering vašeg pametnog telefona. Time je zagarantovano slušanje samo vašeg omiljenog programa.

Volkswagen aplikacija

Iskusite sve prednosti usluge VW Connect i We Connect u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite  Volkswagen aplikaciju za vaš pametni telefon i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u App Store

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u Play Store

Jednostavno se registrujte i započnite

Evo kako da aktivirate We Connect Start u samo nekoliko koraka i koristite naše digitalne usluge u vašem automobilu i na vašem pametnom telefonu.

1. Učitajte We Connect ID. aplikaciju

Besplatno preuzmite We Connect ID. aplikaciju za vaš pametni telefon. U skladu sa vašim operativnim sistemom, pronađite We Connect ID. aplikaciju za Android ili iOS u prodavnici App Store ili Google Play Store.

We Connect ID. u App Store

We Connect ID. u Play Store

2. Kreirajte vaš korisnički nalog

Prijavite se u aplikaciju sa vašim Volkswagen ID-om. Ako još niste kreirali Volkswagen ID, aplikacija će vas korak po korak voditi kroz postupak registracije.

Prijavite se ili registrujte

3. Dodajte vaš Volkswagen

Pomoću identifikacionog broja vozila (br. šasije), dodajte vaš Volkswagen vašem korisničkom nalogu u We Connect ID. aplikaciji. Br. šasije možete pronaći u dokumentaciji o registraciji vozila i na vetrobranskom staklu vašeg vozila.

4. Aktivirajte We Connect Start

Da biste završili aktivaciju sledite uputstva prikazana u aplikaciji za zaključivanje We Connect Start ugovora. I pomoću inteligentnih usluga podignite vašu digitalnu svakodnevnicu na viši nivo.

Uputstvo za aktivaciju možete dodatno da preuzmete kao PDF.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim