Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Car-Net online usluge za vašu mobilnu svakodnevnicu

Otkrijte Car-Net

Sa mobilnim online uslugama Car-Net-a dobro ste informisani - jer su za vas mnogi stariji Volkswagen modeli, pre 2021. godine, serijski pripremljeni za Car-Net. Sada otkrijte ponude za povezivanje Car-Net-a.

 

Guide & Inform

Odredište pred očima u skoro realnom vremenu

Car-Net usluge "Guide & Inform" vam omogućavaju bolju informisanost u toku vožnje. Možete da pronađete interesantna odredišta u vašoj okolini, da dobijete najnovije informacije o saobraćaju direktno sa interneta i još mnogo toga.

Saznajte više

Security & Service

Mobilna sigurnost

Paket usluga "Security & Service" Car-Net-a nudi vam mobilni pristup najvažnijim funkcijama vozila. Zaključajte i otključajte vaše vozilo preko We Connect aplikacije i proverite stanje vozila. To takođe uključuje automatsku prijavu nezgode, pozive u slučaju kvara ili online sistem za upozorenje na krađu.

e-Manager pruža dodatne usluge za električne modele i hibridna vozila, kao što su kontrolisano punjenje ili klimatizacija.

Saznajte više

e-Remote

Ovo je e-Remote

Car-Net "e-Remote" vam pruža udoban pristup najvažnijim funkcijama vašeg električnog vozila, odnosno vašeg hibridnog vozila marke Volkswagen. Sasvim praktično sa računara ili zahvaljujući We Connect aplikaciji takođe lako sa vašeg pametnog telefona. Ovde možete da pronađete više informacija o mnogim mogućnostima, koje vam usluga "e-Remote" pruža.

Saznajte više

Car-Net u Touaregu

Potpuno umrežen. Touareg.

Internet i digitalno umrežavanje su deo naše svakodnevnice, zašto biste se toga odrekli baš u autu? U Touareg-u su mobilne online usluge Car-Net serijski dostupne nakon aktiviranja i podignute su na novi nivo: maksimalno povezivanje.

Saznajte više

Ovako aktivirajte i koristite Car-Net

Ovde ćete saznati kako da aktivirate vaše mobilne online usluge preko We Connect aplikacije - i šta vam je potrebno u tu svrhu.

Aktivirajte odmah

Preduslovi

Praktične usluge za vaš svakodnevni život

Sigurnost

Vi ste u dobrim rukama

Dobro je da je uvek neko tu: Pomoću opcionog servisa za hitne pozive možete da dobijete centralu za hitne pozive non-stop pritiskom na crveni SOS taster. Kod nezgoda sa aktiviranim vazdušnim jastukom se pomoć poziva automatski.

Kontrola

Umirujuće je kada se auto sam proverava

Bilo da se radi o sadržaju rezervoara, kilometraži ili o napomeni za sledeću inspekciju: Pomoću usluge "Security & Service" uvek imate pregled važnih podataka o vozilu.

Navigacija

Nemojte više da putujete bez interneta

Imajte uvid u saobraćaj sa podacima u realnom vremenu ili pustite da Car-Net potraži mogućnosti za osveženje. Bio to hotel, sledeća benzinska stanica ili novootvoreni bioskop.

Komfor

Sve pri ruci

Pre početka vožnje se pobrinite da u unutrašnjosti vozila bude prijatna temperatura ili proverite da li su vrata vašeg Volkswagen vozila zaključana, kao i da li je poziciono svetlo isključeno. Pomoću Car-Net usluge "e-Remote" možete daljinski da upravljate mnogim funkcijama vašeg električnog, odnosno hibridnog Volkswagen vozila.

Paketi, trajanje, cene i preduslovi

Paketi usluga i licence, navedeni u nastavku, mogu se jednostavno produžiti online u Volkswagen Connect prodavnici . Alternativno takođe može da vas posavetuje vaš lokalni Volkswagen partner. Tako možete, osim toga, kupiti vaučer koji takođe može da se iskoristi za kupovinu produženja licence u prodavnici.

"Guide & Inform Basic, 2),3)" "Guide & Inform Plus, 2),3)" Security & Service Basic "Security & Service Plus, 2),3) uklj. e-Manager1)" e-Remote, 2),3)
Cena (sa PDV-om)
"Produženje za 1 godinu (cena sa PDV-om)" 79 € 79 € - 60 € 99 € (60 €)4)
"Produženje za 2 godine (cena sa PDV-om)" 135 € 135 € - 95 € 170 € (95 €)4)
Troškovi mobilne telefonije/ SIM 5) Klijent Klijent Volkswagen Volkswagen Volkswagen
Tehnički preduslovi Discover Media Discover Pro Servis za hitne pozive Servis za hitne pozive -
Aktivno po registraciji po registraciji po registraciji po registraciji po registraciji

Na prikazu se vidi trenutni prodajni program.
1) e-Manager je dostupan samo za e-vozila i Plug-In hibridna vozila
2) Za nova vozila važi: Ako klijent ne izvrši poručivanje u roku od 90 dana nakon preuzimanja vozila od strane klijenta ("Rok za prvo poručivanje"), besplatan period korišćenja usluga se skraćuje za onoliko dana, koliko je proteklo od isteka roka za prvo poručivanje i stvarne porudžbine.
3) Izuzetak: Rok trajanja 3 godine, u kombinaciji sa paketom "Business Premium"
4) Vrednost u zagradama važi za Plug-in hibridna vozila.
5) Važi za vezu za prenos podataka između vozila i servera baze podataka kompanije Volkswagen AG. Uspostavljanje veze za prenos podataka između krajnjeg uređaja klijenta i servera baze podataka kod korišćenja mobilnih online usluga preko myVolkswagen korisničkog dela ili preko We Connect aplikacije nije deo usluga koje obezbeđuje kompanija Volkswagen AG.

Koristite Car-Net sada sa We Connect aplikacijom 

Sa We Connect aplikacijom na pametnom telefonu imate mobilne online usluge Car-Net-a. I sve prednosti u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite We Connect aplikaciju za operativni sistem vašeg pametnog telefona i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzmite u App Store 

Preuzmite u Google Play

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim