Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Aktivacija Car-Net

Saznajte sa kojim Infotainment sistemima su kompatibilni naši paketi usluga Car-Net i kako možete da aktivirate Car-Net. Saznajte više o tome odmah!

Tako ćete aktivirati Car-Net

Sa Car-Net-om opušteno provodite dan. Pronađite ovde uputstva za aktivaciju Car-Net online usluga u vašem Volkswagen vozilu, kao i za aktivaciju Car-Net e-Remote aplikacije u vašem e-up!

Želite da saznate da li je vaš model vozila opremljen sa Car-Net-om ili We Connect-om? Preuzmite ovde proveru kompatibilnosti.

Aktivacija Car-Net-a preko We Connect aplikacije

Aktivirajte mobilne online usluge kompanije Volkswagen sasvim udobno pomoću vašeg pametnog telefona: Sa We Connect aplikacijom ćete jednostavno i brzo napraviti korisnički nalog i opremiti vaše vozilo mobilnim online uslugama.

U ovom pisanom uputstvu ćemo vam pokazati pojedinačne korake koji su potrebni za to.

Preuzimanje pisanog uputstva

Aktiviranje preko portala


Želite da podesite Car-Net od kuće? Nema problema! Koristite svoj kućni računar ili tablet i pristupite raznolikom svetu Car-Net usluga.

Registrujte se odmah

Uspostavljanje internet veze


Da biste mogli da koristite sve prednosti mobilnih online usluga, pored aktivne Car-Net licence vam je potrebna internet veza u vozilu. U tu svrhu su vam, u zavisnosti od opreme, na raspolaganju različite mogućnosti. Ovaj video će vam ih pokazati i provesti vas kroz pojedinačne korake.

Ako želite da ga pročitate još jednom, u nastavku smo vam pripremili pisano uputstvo za preuzimanje.

Preuzimanje pisanog uputstva

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim