Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Preduslovi za Car-Net Volkswagen online usluge

To vam je potrebno

 

Za korišćenje Guide & Inform Car-Net usluge, potreban vam je navigacioni sistem u vašem Volkswagen vozilu. U to spadaju "Discover Media" i "Discover Pro", kao i "Innovision Cockpit" za Touareg.

Za Car-Net paket usluga "Security & Service" potreban vam je, međutim, servis za hitne pozive i on može kao i "App-Connect" neograničeno da se koristi već sa radiom "Composition Media".

U vezi sa navigacionim sistemom "Discover Pro", mi preporučujemo i pripremu za telefon "Business", koja vam pruža mogućnost da podesite WLAN pristupnu tačku u vašem Volkswagen vozilu. Tako ćete vi i vaši saputnici imati puno prednosti od mnogih Car-Net ponuda. Za vaš navigacioni sistem "Discover Media", CarStick LTE brzo i jednostavno ponovno pravi vezu sa internetom kao i WLAN pristupnu tačku u vašem Volkswagen vozilu.

Preko We Connect aplikacije možete da upravljate mnogim uslugama preko vašeg pametnog telefona. Kada je povezan sa Infotainment sistemom, on može, pored toga, da obezbedi pristup internetu, koji vam je potreban za korišćenje Car-Net usluga. Za neke funkcije su, pored toga, potrebne i tehničke komponente u vozilu, npr. sistem za upozorenje na krađu za uslugu "Online sistem za upozorenje na krađu".

U zavisnosti od vozila, na raspolaganju su različiti paketi usluga, koje možete (ako to niste uradili prilikom kupovine vašeg vozila), da rezervišete preko We Connect aplikacije ili preko vašeg ličnog myVolkswagen dela za kupce. Ako su ispunjeni tehnički preduslovi, potreban vam je Volkswagen ID korisnički nalog, koji se otvara u par koraka.

  • Navigacioni sistem "Discover Media", "Discover Pro" ili "Discover Premium"
  • Radio sistem "Composition Media" (ograničen)
  • Pametni telefon osposobljen za Android™ ili iPhone® sa pristupom internetu
  • Paket usluga Car-Net
  • Volkswagen ID korisnički nalog

Da biste mobilne online usluge mogli lako da koristite svuda, sa vašim Volkswagen ID-om se prijavite u myVolkswagen korisničkom delu ili u We Connect aplikaciji i zatim se registrujte sa vašim vozilom. Ako još niste kreirali Volkswagen ID, bićete vođeni korak po korak kroz postupak registracije.

Na myVolkswagen

Korišćenje preko We Connect aplikacije i myVolkswagen

Nakon registracije možete da prozovete i upravljate funkcijama Car-Net usluga pregledno preko myVolkswagen dela za kupce, ili preko We Connect aplikacije na vašem krajnjem mobilnom uređaju. Ovde možete da preuzmete aplikaciju:

Preuzmite sa App Store

Preuzmite sa Google Play

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim