Upgrades za vaš ID.
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Upgrades za vaš ID.

Upgrades za vaš ID.

Dodajte vašem ID.-u nove veštine

Bez obzira da li se radi o navigaciji, sistemima asistencije ili pametnoj klimatizaciji - kao VW Connect ili We Connect-korisnik, možete jednostavno nadograditi svoj ID. sa novim funkcijama čak i nakon kupovine, pod uslovom da je fabrički opremljen sa ID-em. Opremljen softverom 3.1 ili novijom verzijom.

Udobno iz automobila i bez odlaska u servis, direktno rezervišite funkcije u vašem vozilu ili u Volkswagen Connect-prodavnici.

- Besplatno isprobajte nove funkcije
- Rezervišite funkcije vozila fleksibilno i po potrebi, bez automatskog produženja ugovora
- Aktivirajte Upgrades bez posete radionici direktno u vašem ID. modelu
- Nabavite odgovarajuće vaučere kod Volkswagen partnera
- Uvećajte vrednost vozila novim funkcijama

- Uvećajte vrednost vozila novim funkcijama

U zavisnosti od opreme, ove nadogradnje su dostupne za vaš ID.:

Navigacija

Nema navigacije? Nije problem!

Jednostavno naknadno aktivirajte intuitivnu funkciju navigacije sa aktuelnim informacijama o saobraćaju i tačkama interesa za vaš Infotainment sistem "Ready 2 Discover" ili "Ready 2 Discover Max".

Preko e-planera ruta navigacije se mogu automatski planirati pauze za punjenje duž rute. A u kombinaciji sa online uslugama VW Connect Plus ili We Connect Plus[@DIS_VX62], dobijate redovna ažuriranja karte i informacije o saobraćaju za celu Evropu.

Na Webshop

„Light Assist“

Duga/kratka svetla lako.

Posebno praktičan za mračnije mesece u godini: kontrola dugih svetala "Light Assist" štedi vam potrebu da ručno prelazite između kratkih i dugih svetala. "Light Assist" može da koristi kameru za prepoznavanje nadolazećih vozila i vozila ispred i automatski prelazi između kratkih i dugih svetala kako bi put bio bolje osvetljen i prepreke mogle da se otkriju ranije.

Na Webshop

Klima uređaj „Air Care Climatronic“

Obezbedite dobru klimu za putovanja.

Put na odmor je iza ugla? Proširite svoj sistem klimatizacije pametnim funkcijama i regulacijom u 2 zone, pomoću kojih možete zasebno da kontrolišete klima uređaj na prednjim sedištima.

Uz plus u funkcijama, automatski klima uređaj "Air Care Climatronic" pruža dodatnu udobnost. U meniju "Pametna klima" i "Nega vazduha" mogu se brzo izabrati podešavanja za svež i čist vazduh u unutrašnjosti, tople ili hladne ruke i stopala i jasan vid kada su prozori zamagljeni.

Na Webshop

Ambijentalno osvetljenje (višebojno)

Unesite više boja u igru

Osvetlite unutrašnjost svog ID.-a po vašem ukusu: Sa nadogradnjom ambijentalnog osvetljenja, koncept osvetljenja je fleksibilno proširen na izbor do 30 boja.

Uz dodatni izbor boja, prošireni paket boja obezbeđuje još individualniji dizajn stilski usklađenih svetlosnih akcenata. Prava atmosfera se stvara prema ličnim preferencijama ili raspoloženju.

Na Webshop

Preduslovi

Koliko jednostavna je nadogradnja vašeg ID. vozila, najbolje ćete otkriti sami. Kao glavni korisnik VW Connect ili We Connect, možete rezervisati jednokratni besplatan probni mesec** za svaki Upgrade. Zatim imate tri termina na raspolaganju za sve nadogradnje.

Na  We Connect Webshop 

Aktivirajte Upgrades za vaš ID.

1. Preduslovi za Upgrades

Status softvera i registracija

Da biste kupili Upgradesvaš ID. fabrički mora da ima ugrađen softver 3.1 ili noviju verziju, kao i da ispunjava tehničke preduslove za odgovarajuću funkciju. Ako ste registrovani za VW Connect ili We Connect i verifikovani u svom vozilu kao glavni korisnik, možete da krenete.

2. Upgrades kupovina

Izbor i plaćanje

Sve za vaš ID. model dostupne Upgrades možete da pronađete i kupite u In-Car prodavnici svog Infotainment sistema ili u Volkswagen Connect prodavnici . Sve što treba da znate u vezi sa funkcijama saznaćete tamo u pregledu proizvoda.

3. Upgrades aktivacija

Aktivacija i instalacija

Da biste otključali Upgrades², vozilo mora biti na mreži. Kada uplata bude primljena, nova funkcija će biti instalirana i biće dostupna za upotrebu sledeći put kada pokrenete vozilo.

4. Upgrades korišćenje

Korišćenje na mreži i van mreže

Nakon aktivacije, nova funkcija se može koristiti i van mreže. Odabrane funkcije kao što je navigacija sadrže dodatne funkcije na mreži koje su dostupne uz postojeću vezu za prenos podataka preko onlajn usluga Ve Connect Plus¹.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim