Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uvek u kontaktu. Sa VW Connect i We Connect za vaš Volkswagen.

Uvek u kontaktu. Sa VW Connect i We Connect za vaš Volkswagen.

Otkrijte We Connect

Spremni za narednu generaciju mobilnih online usluga: od godine modela 2021., veliki deo aktuelnih novih Volkswagen automobila za vas pripremljen je za We Connect. Zahvaljujući trajno instaliranoj eSIM kartici, vaš Volkswagen se može koristiti online od samog početka. U isto vreme, pomoću "We Connect aplikacije" možete da povežete vaš pametni telefon sa vašim Volkswagen vozilom i na taj način imate pristup određenim funkcijama vozila i statusu vozila. Otkrijte ponude za povezivanje We Connect-a

 

Ovako aktivirajte i koristite We Connect

Ovde ćete saznati kako da aktivirate vaše mobilne online usluge preko We Connect aplikacije.

Pregled uputstva za aktivaciju

Volkswagen aplikacija

Iskusite sve prednosti usluge VW Connect i We Connect u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite  Volkswagen aplikaciju za vaš pametni telefon i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u App Store

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u Play Store

We Connect Start za ID. Porodica

We Connect Start - potpuno električno, u potpunosti umreženo

Pronađite stanice za punjenje, koristite informacije u realnom vremenu ili prethodno zagrejte unutrašnjost dok doručkujete: We Connect Start vas povezuje vas sa vašim ID. modelom i svetom informacija. Kod kuće, na ulici, širom Evrope.

Saznajte više

In-Car prodavnica i In-Car aplikacije - ovako funkcioniše

Kao We Connect klijent, praktične funkcije i usluge možete da nabavite i preuzmete direktno u In-Car prodavnici vašeg Infotainment sistema. Baš onako kako ste navikli sa vašim pametnim telefonom. Čak i We Connect Plus licencu vašeg vozila možete sasvim jednostavno da produžite preko In-Car prodavnice ili u We Connect veb prodavnici i da tako još jednu ili dve godine koristite celokupnu ponudu mobilnih online usluga We Connect. Ovim putem produžite direktno onlajn ili neka Vas alternativno posavetuje vaš lokalni Volkswagen Partner, gde osim toga možete da dobijete vaučer, koji takođe može da se iskoristi za kupovinu dostupnih digitalnih proizvoda u prodavnici.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim