Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

VW Connect i We Connect pokrenite

VW Connect i We Connect pokrenite

Uštedeti vreme, biti maksimalno informisan i uvek ostati opušten - sve je pitanje stava. Pametne asistencije usluge VW Connect i We Connect poznaju vaše lične navike i olakšavaju vam život, kada imate mnogo posla. Uverite se sami.

U nekoliko koraka do umreženog vozila

Imajte u vidu da je preduslov za upotrebu svih funkcija Volkswagen ID korisnički nalog i poseban ugovor sa kompanijom Volkswagen AG o korišćenju mobilnih online usluga.

1. Preuzmite Volkswagen aplikaciju

Besplatno preuzmite Volkswagen aplikaciju za vaš pametni telefon. U zavisnosti od vašeg operativnog sistema pronaći ćete Volkswagen aplikaciju za Android ili iOS u App Store ili u Google Play Store.

Volkswagen aplikacija na App Store

Volkswagen aplikacija na Play Store

2. Kreirajte vaš korisnički nalog

Prijavite se u aplikaciju sa vašim Volkswagen ID-om. Ako još niste kreirali Volkswagen ID, aplikacija će vas korak po korak voditi kroz postupak registracije.

Prijavite se ili kreirajte nalog

3. Dodajte vaš Volkswagen

Dodajte vaš Volkswagen pomoću identifikacionog broja vozila (br. šasije). Br. šasije možete pronaći u dokumentaciji o registraciji vozila i na vetrobranskom staklu vašeg vozila.

4. Aktivirajte VW Connect ili We Connect

Da biste završili aktivaciju, sledite uputstva prikazana u aplikaciji. I pomoću inteligentnih servisa podignite vašu digitalnu svakodnevnicu na viši nivo.

Ovako se koristi VW Connect ili We Connect u vašem Volkswagen vozilu

Detaljna uputstva za aktiviranje i korišćenje online usluga u vašem vozilu možete pronaći ovde.

Preuzmite uputstvo za aktivaciju

Volkswagen aplikacija

Iskusite sve prednosti usluge VW Connect i We Connect u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite  Volkswagen aplikaciju za vaš pametni telefon i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u App Store

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u Play Store

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim