Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Pokrenite We Connect

Pokrenite We Connect

Uštedeti vreme, biti maksimalno informisan i uvek ostati opušten - sve je pitanje stava. Pametni pomoćni sistemi We Connect poznaju vaše lične navike i olakšavaju vam život, kada imate mnogo posla. Uverite se sami.

U nekoliko koraka do umreženog vozila

Imajte u vidu da je preduslov za upotrebu svih funkcija Volkswagen ID korisnički nalog i poseban ugovor sa kompanijom Volkswagen AG o korišćenju mobilnih online usluga.

1. Preuzmite aplikaciju We Connect

Besplatno preuzmite aplikaciju We Connect za vaš pametni telefon. U zavisnosti od vašeg operativnog sistema pronaći ćete aplikaciju We Connect za Android ili iOS u veb prodavnici App Store ili Google Play Store.

We Connect na App Store

We Connect na Play Store

2. Kreirajte vaš korisnički nalog

Prijavite se u aplikaciju sa vašim Volkswagen ID-om. Ako još niste kreirali Volkswagen ID, aplikacija će vas korak po korak voditi kroz postupak registracije.

3. Dodajte vaš Volkswagen

Dodajte vaš Volkswagen pomoću identifikacionog broja vozila (br. šasije). Br. šasije možete pronaći u dokumentaciji o registraciji vozila i na vetrobranskom staklu vašeg vozila.

4. Aktivirajte We Connect

Da biste završili aktivaciju, sledite uputstva prikazana u aplikaciji. I pomoću inteligentnih servisa podignite vašu digitalnu svakodnevnicu na viši nivo.

Ovako se koristi We Connect u vašem Volkswagen vozilu

Detaljna uputstva za aktiviranje i korišćenje online usluga u vašem vozilu možete pronaći ovde.

Pregled uputstava

Preuzimanje We Connect aplikacije

 

Iskusite sve prednosti We Connect i Car-Net u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite We Connect aplikaciju za operativni sistem vašeg pametnog telefona i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

We Connect na App Store preuzimanje

We Connect im Play Store preuzimanje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim