Brza traka na digitalnom autoputu.

We Connect Plus

Čitav svet digitalnih usluga i usluga Volkswagena donosi povezivanje u novom Golfu na viši nivo: Opcioni, We Connect Plus nudi dodatne korisne savremene tehnologije. Od inteligentne navigacije sa vestima i web radija, do korišćenja pametnog telefona kao daljinskog upravljača za razne funkcije vozila. Za više komfora, zabave i informacija u realnom vremenu.1

 

Dostupno samo sa opcionim navigacionim sistemom „Discover Pro“ u saradnji sa aplikacijom We Connect.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim