Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Za skoro svaki izazov Kombi-Modeli


Volkswagen kombi modeli su pravi su svestrani. Predstavljaju udobnost i performanse u kombinaciji sa malom potrošnjom. Stvaraju puno prostora za sportski dizajn koji pokazuje stil i kvalitet spolja i iznutra. Estetika spoljašnjosti se nastavlja u fleksibilnoj unutrašnjosti: Moderna arhitektura stvara ugodnu atmosferu i umirujući osećaj prostora.

Novi Golf Variant

Samouveren izgled

Pri dizajniranju prednje strane pažnja je bila posvećena dinamici i visokokvalitetnim detaljima. Branici u boji karoserije, rešetka hladnjaka i rešetka za dovod vazduha upečatljivi su u crnoj boji. Dnevna svetla integrisana su u halogena glavna svetla, koja sa odlučnošću šalju svetlosni snop napred.

Novi Golf Variant
Novi Golf Alltrack

Passat Variant

Dizajn po visokim standardima

Širok i moćan Passat Variant odiše elegancijom i dinamikom. Prikazuje kako se estetski konzistentna funkcionalnost može implementirati. Dug, spušten poklopac haube, kratki prepust, veliko međuosovinsko rastojanje i upečatljiva bočna linija pružaju mu okretnost i nepogrešivu suverenost. Za svoj uspešan dizajn nagrađen je zlatnom nagradom iF 2015 u disciplini "Proizvod" - jedno od najvažnijih priznanja sveta dizajna.

Passat Variant

Passat Alltrack

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim