Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Za skoro svaki izazov Kombi-Modeli

 


Volkswagen kombi modeli su pravi su svestrani. Predstavljaju udobnost i performanse u kombinaciji sa malom potrošnjom. Stvaraju puno prostora za sportski dizajn koji pokazuje stil i kvalitet spolja i iznutra. Estetika spoljašnjosti se nastavlja u fleksibilnoj unutrašnjosti: Moderna arhitektura stvara ugodnu atmosferu i umirujući osećaj prostora.

Novi Golf Variant

Samouveren izgled

Pri dizajniranju prednje strane pažnja je bila posvećena dinamici i visokokvalitetnim detaljima. Branici u boji karoserije, rešetka hladnjaka i rešetka za dovod vazduha upečatljivi su u crnoj boji. Dnevna svetla integrisana su u halogena glavna svetla, koja sa odlučnošću šalju svetlosni snop napred.

Novi Golf Variant
Novi Golf Alltrack

Passat Variant

Dizajn po visokim standardima

Širok i moćan Passat Variant odiše elegancijom i dinamikom. Prikazuje kako se estetski konzistentna funkcionalnost može implementirati. Dug, spušten poklopac haube, kratki prepust, veliko međuosovinsko rastojanje i upečatljiva bočna linija pružaju mu okretnost i nepogrešivu suverenost. Za svoj uspešan dizajn nagrađen je zlatnom nagradom iF 2015 u disciplini "Proizvod" - jedno od najvažnijih priznanja sveta dizajna.

Passat Variant

Passat Alltrack

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim