Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Sigurnost. Brza pomoć na zahtev.

Sigurnost. Brza pomoć na zahtev.

Krenuli ste na izlet i imate kvar na gumi? Nema veze. Jer umesto da se nervirate, jednostavno aktivirajte poziv u slučaju kvara i pomoć će vam biti ukazana. Čak i kada vaše vozilo detektuje nesreću, vi ste u dobrim rukama. Jer u hitnom slučaju će automatski biti pozvana pomoć. Pobrinuće se za vas na najbolji mogući način i do dolaska ekipe hitne pomoći će vam biti pružena lična pomoć. To je osećaj sigurnosti.

Servis za hitne pozive

 

Usluga "Servis za hitne pozive" vam obezbeđuje pomoć u hitnim slučajevima. Jer se kod teških nezgoda, npr. sa aktiviranim vazdušnim jastukom, pomoć poziva automatski. Ukoliko vaše Volkswagen vozilo registruje nezgodu, ova usluga uspostavlja vezu sa centralom za hitne pozive kompanije Volkswagen i važne informacije prenosi službi za spasavanje. Pored toga imate mogućnost da ručno pozovete pomoć pritiskom na dugme.

Poziv u slučaju kvara

 

U slučaju kvara, odmah dolazimo na lice mesta. Pritiskom na dugme možete da aktivirate poziv u slučaju kvara u vozilu i da Volkswagen službi za hite slučajeve pošaljete podatke o poziciji i podatke o vozilu. Neki zaposleni će vam pomoći da otkrijete uzrok kvara ili po potrebi može da pošalje servisno vozilo, ukoliko problem ne može odmah da se reši.

 

Online sistem za upozorenje na krađu

 

Opustite se, jer vaše Volkswagen vozilo može da brine o sebi. U slučaju pokušaja krađe dobićete obaveštenje od We Connect aplikacije na pametnom telefonu ili putem e-mail-a.*


* Samo u kombinaciji sa opcionim sistemom za upozorenje na krađu

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim