Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

IQ. Drive

Na putu ka autonomnoj vožnji.

Uđite, izaberite destinaciju i udobno se smestite - automobil će sve ostalo da obavi sam. San za budućnost? Naravno. Ovo uskoro postaje stvarnost. Svakodnevno radimo na ovoj viziji. U Volkswagenu IQ.Drive predstavlja inteligentne sisteme asistencije. Za danas i sutra. Inovativne ideje sa fokusom na komfor i bezbednost se paralelno razvijaju. Trenutno, naši sistemi asistencije pomažu pri sprečavanju nezgode i svakodnevni život čine lakšim i jednostavnijim. Dakle budućnost je već počela.

Pogledajte film za novu eru mobilnosti!

Da li je vožnja automobilom još uvek zabavna kada automobil misli na sve?

Travel Assist.

Promena kolovozne trake ka budućnost

 

Doživite opcioni "Travel Assist" i kako moderne tehnologije čine vožnju jednostavnijom. Asistirana vožnja je prava i komforna. Jednostavno uključite pokazivač pravca i kada je kolovozna traka slobodna "Travel Assist" će preuzeti kontrolu i prestrojiti vozilo u granicama mogućnosti sistema. Sa IQ.Drive sistemom, već sada možete da uživate u budućnosti u mnogim Volkswagen modelima!

Daljinsko parkiranje.

Parkirajte se uz pomoć pametnog telefona.

 

Sada možete komforno da parkirate svoje vozilo sa aplikacijom i IQ.Drive tehnologijom. Opcioni "Park Assist Plus" asistent za parkiranje vozila na parking mesta bez stresa. U stvari, možete da parkirate vozilo a da pre samog procesa izađete iz njega. Jednostavno pokrenite proces putem aplikacije sa pametnog telefona. .

Emergency Assist.

Pomaže pre nego što vam zatreba pomoć.

 

Vaša bezbednost nam je najviši prioritet. Zbog toga smo razvili opcioni "Emergency Assist", vaš lični asistent za hitne medicinske potrebe. Ukoliko sistem identifikuje neaktivnost vozača, bezebednosna procedura se aktivira. Kočioni trzaji, upozoravajući zvučni i svetlosni signali upozoravaju vas i vaše putnike. Ukoliko i dalje nema odgovarajuće reakcije vozača vozilo će se zaustaviti u granicama mogućnosti sistema. Sa IQ.Drive sistemom  možete da se osećate sigurno gde god da vozite.

Adaptive Cruise Control ACC.

Napred, kada se saobraćaj sporo kreće.

 

Saobraćajni zastoji nkada nisu zabavni. Sa opcionim Adaptive Cruise Control ACC, možete da se naslonite i opustite. U kombinaciji sa DSG automatskim menjačem, ACC može da usporava vaše vozilo do zaustavljanja u granicama mogućnosti sistema i ponovo prati vozilo ispred kada se kolona pokrene. Sa IQ.Drive sistemom, jednostavno uživajte u vremenu koje biste inače propustili.

Budućnost IQ.DRIVE sistema

Razvijamo danas ideje sutrašnjice.

 

IQ.Drive čini tehnološki progres opipljivim na različite načine i u isto vreme vam na jedinstven način predstavlja budućnost mobilnosti. Budućnost gde su saobraćajni zastoji i nezgode stvar prošlosti. Za nas današnja asistirana vožnja je jedan korak napred ka sutrašnjoj autonomnoj vožnji.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim