Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID.3

Cena od (sa PDV-om)
43.365,-
Snaga motora (kW)
150
kW
Snaga motora (KS)
204
KS
Emisija CO₂
0
g/km

Ovde započinje novo doba.

Sa modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svetu električne mobilnosti. Električne performanse susreću se sa revolucionarnim dizajnom i dometom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

Prvi - na prvi pogled:
ekskluzivno posebno izdanje modela ID.3

Ekskluzivni detalji modela ID.3 svima na prvi pogled pokazuju ko je prvi: počevši od oznake 1ST i markantnog dizajna zadnjih stubova, preko oznake na upravljaču 1ST i papučica u dizajnu Play & Pause, pa sve do posebne pozdravne poruke na ekranu za dobrodošlicu - to je naše posebno izdanje, sa kojim vi kao korisnici naše usluge punjenja "We Charge" možete besplatno da punite vozilo strujom u prvoj godini širom Evrope.*

Stvorite sliku o novom modelu ID.3

ID.3. Pozdravlja vas. Elektrifikuje vas. Vodi vas napred.

ID.Light

Pametan: inteligentan koncept svetala

Baterija & Domet

Snaga. Brzo punjenje.

Pozdrav

ID.3 kaže "Zdravo". Svetlom.

Komfor

ID.Light

Pametan: Inteligentan koncept svetala

ID.Svetlo vizuelno komunicira sa vama i u kombinaciji sa opcionim navigacionim sistemom pomaže da vozite opuštenije u saobraćaju. Svetlom i svetlosnim signalom preporučuje vam promenu kolovozne trake. Pri tome može da vas upozori i navigacijom izvući iz situacije u slučaju da se nalazite u pogrešnoj kolovoznoj traci. Ako upotrebljavate glasovne komande, dobićete povratnu informaciju u obliku svetlosnog signala. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Svetlo će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku - inteligentnim svetlosnim znakom.

AR Head-up-Display

Opušten pogled u budućnost. I na kolovoz.

Opcioni AR Head-up displej prenosi korisne informacije direktno u vaše vidno polje na vetrobranskom staklu. Putokazi i skratanja biće prikazani direkto pred vašim očima. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u saobraćaju postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

Panoramski krov

Neće ostati neprimećen: panoramski krov

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cele širine vozila, opcioni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još lepši je otvoren pogled u nebo. Pri tome će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i priliom direktnog sunčevog zračenja.

Podrška za glasovne komande

Sve pod kontrolom. Na vašu komandu.

Traženje pravih tastera tokom vožnje sada je stvar prošlosti. Zadržite pogled na kolovozu i uz pomoć intuitivnog rukovanja glasovnim komandama jednostavno upravljajte npr. radio uređajem, opcionim navigacionim sistemom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sistem će vas razumeti.

e-Tehnologija

Baterije i domet

Snaga. Brzo punjenje.

Ujutru vožnja dece u školu, pa odlazak na posao, pa naveče povratak kući - sa jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet.  Na raspolaganju vam stoje 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

Ubrzanje

Novi osećaj brzine.

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više menjanja brzina, nema više odloženog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to sa punim obrtnim momentom od samog početka. Sami osetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje pritisne na sedište. Serijski modeli su raspoloživi u tri varijante: sa baterijom od 45 kWh* do 77 kWh* (*neto).

Punjenje

Ubrzano punjenje.

Prednost električnih vozila: mogu da se pune gotovo svuda - kod kuće na kućnoj utičnici, na opcionom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih stanica - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja. Dodatne informacije o punjenju pronaći ćete ovde.

Stvorite sebi sliku o modelu ID.3

Dizajn

Pozdrav

Da li automobili mogu da flertuju? ID.3 može

U kombinaciji sa opcionim sistemom zaključavanja i pokretanja "Keyless Advanced" model ID.3 prepoznaće vas čim se približite sa ključem vozila. Stilska, opciono dostupna LED Matrix glavna svetla nakratko će zasvetleti kao da žele da vam namignu, a vama će se učiniti kao da ID.3 poseduje ljudske osobine. U unutrašnjosti modela, ID.Svetlo će vam odmah pružiti osećaj da ste dobrodošli. Pri pokretanju vozila oglasiće se tihi zvuk koji će vam dati inspiraciju da odmah krenete. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Svetlo će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku putem svetlosnog signala.

Spoljašnjost

Manje automobila. Više ID-ja.

Karakterističan futuristički izgled modela ID.3: opciona prednja LED Matrix glavna svetla, novooblikovani logo Volkswagen i dodatna linija svetala koja se sa obe strane proteže do znaka. Koliko mu je početak prednjeg dela futuristički, toliko mu je završetak zadnjeg dela savršenog oblika.

Unutrašnjost

I? Dopada vam se?

Potpuno novorazvijeni dizajn besprijekorno se nastavlja u unutrašnjosti. Futuristički, udoban i istovremeno pregledan. Tome doprinose atraktivna sedišta, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje centralnog tunela i veliki ekran osetljiv na dodir; tu su još ID.Svetlo i ambijentalno osvetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Ambijentalno osvetljenje

Izrazito jasno: ugodne boje, opuštenija vožnja.

Osigurajte svom modelu ID.3 veću jedinstvenost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih omiljenih boja (opciono je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostalog instrument tabla, pregrada za mobilni telefon (opciono) i vrata. Osvetljenje hladnijih boja ili osvetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Više informacija o modelu ID.3

ID.3 oduševljava svojim inteligentnim, snažnim nastupom. Vozača, suvozača i prolaznike.

ID.3 Mogućnosti

IQ.DRIVE

Da li ste spremni za elektromobilnost?

Novi Volkswagen EV Check App

Download Google Play Store

Download App Store

 

Sa našom novom aplikacijom Volkswagen EV Check možete da analizirate svoj stil vožnje i saznati da li ste spremni za električnu mobilnost - i koje vam Volkswagen električno vozilo najbolje pristaje. 

Vaš lični profil pokazuje vam kako bi npr. bilo da vozite novi ID.3, koliki bi vam bio domet, koja mu je cena, gde se nalazi najbliža stanica za punjenje i koliko traje punjenje.

ID. 3 možete otkriti i putem aplikacije uz pomoć tehnologije virtuelne stvarnosti. Zvuči kao naučna fantastika. Ali to je već danas stvarnost. Probajte.

Naše ideje za vašu mobilnost.

Kako bismo električnu mobilnost u budućnosti učinili još jednostavnijom, sastavili smo najbolju ponudu za vaš ID.3.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim