Radio

Lepši zvuk

Radio uređaj koji svaku vožnju čini još zanimljivijom - muzikom ili zanimljivim informacijama.

  • 25,4 cm (10")
  • 2 USB ulaza, tip C
  • Interfejs za telefon preko bluetooth-a
  • Sistem prepoznavanja saobraćajnih znaka 
  • DAB+
  • Prednji (serijski) i zadnji (opcioni) zvučnici
  • Priprema za navigaciioni sistem sa paketom "Streaming & Internet"

Prediktivna navigacija

Radio uređaj se pretvara u navigaciju

Proširenje navigacije za vaš radio uređaj: navigaciioni sistem sa funkcijom samoučenja pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sistem u pozadini nadzire rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informiše vas o saobraćajnim zastojima i predlaže alternativne rute.

beats Zvučni sistem

Želite bas?

Marka slušalica Beats by Dr. Dre poznata je u celom svetu. Od tog istog stručnjaka za zvuk potiče opciono dostupan sistem u vašem modelu ID.3. Šest međusobno usklađenih zvučnika pobrinuće se za savršen zvuk na svakom mestu za sedenje, a dodatni subwoofer će bez ikakvih prepreka slati svoje izrazito niske basove direktno u vaše telo. Sve zvučne kutije povezane su 8-kanalnim pojačalom snage 300 W. 

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi ID.3.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim