Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svet povezanih mogućnosti We Connect ID. modeli

Svet povezanih mogućnosti We Connect ID. modeli

Dobrodošli u Online-usluge za vaš ID.

We Connect znači izbegavanje saobraćajnih gužvi na putu kući zahvaljujući informacijama o saobraćaju online. Zagrejte unutrašnjost vozila za vreme doručka, otkrijte nove omiljene stanice sa web radiom uključenim i slušajte epizode podcasta.

Ukratko: We Connect podiže digitalne mogućnosti vašem ID-u. na novi nivo. Sa različitim inteligentnim svakodnevnim asistentima koje možete koristiti iz vašeg ID-a. Software 3.0 je takođe dostupan u zavisnosti od opreme.

Da li je vaš ID. model je pripremljen za We Connect i We Connect Plus, možete da saznati ovde sa našim alatom za proveru kompatibilnosti.

Inteligentna navigacija

Opuštenije na odredište

Optimizujte rutu i vreme vožnje uz ažuriranja mape online i tačne informacije o saobraćaju skoro u realnom vremenu. Pošaljite odredišta za navigaciju na svoj ID. putem aplikacije. Internet pretraga POI ne samo da vas može odvesti do posebnih odredišta kao što su znamenitosti ili restorani, već nudi i mnogo korisnih informacija zahvaljujući velikoj bazi podataka.

Takođe možete da vidite stanice za punjenje i besplatna parking mesta. Vaš mobilni svakodnevni život će na ovaj način biti još lakši.

Više o Navigaciji

Personalizovani komfor

Prilagođeno vašim potrebama

Unapredite softver vašeg ID-a. sa bežičnim ažuriranjima koja su dostupna iz Volkswagen-a. Upravljajte brojnim funkcijama info-zabave i vozila putem glasovnih komandi online.2
Mogućnost da vas dočekaju vaša lična podešavanja udobnosti, uključujući i željenu temperaturu čim uđete u vozilo.

Više o komforu

Zabava uključena

Da li smo već stigli?

Uživajte u prijemu za svoje omiljene radio stanice i podkastove unutar pokrivenosti mreže. Proširite svoje vidike i krenite u istraživanje uz neiscrpni izbor web radija. Prvoklasna zabava je deo ID-a. ne samo za dobar zvuk.

Više o zabavi

Mobilna bezbednost

Vaš ID. će vam pomoći

Aktivirajte pomoć na putu pritiskom na dugme u okviru pokrivenosti 2G/3G mreže.3
U hitnim slučajevima, dobićete brzu pomoć sa ličnom podrškom putem automatskog hitnog poziva. Dakle, manje prepuštate slučaju kada je u pitanju bezbednost.

Više o bezbednosti

ID. na blic

Vidite, ono što je važno

Proverite domet vašeg električnog automobila i uverite se da su vrata i prozori zatvoreni, a parking svetla ugašena - jednostavno uz We Connect ID. aplikaciju na vašem pametnom telefonu.4
Tako da možete da se fokusirate na druge važne stvari.

Više o ID. na blic

Sve usluge

Sve na prvi pogled

Sa We Connect i We Connect Plus možete da koristite u svom ID. čitav niz korisnih onlajn usluga za podršku i zabavu. Ovde možete na prvi pogled videti naše digitalne ponude i odgovarajuće zahteve za korišćenje.

Pregled svih usluga

Kako aktivirati We Connect za vaš ID.

Pratite naša uputstva za aktivaciju da biste se prijavili koristeći We Connect ID. aplikaciju sa vašim ID-om. online.

Pogledajte uputstva za aktivaciju

Volkswagen aplikacija

Iskusite sve prednosti usluge VW Connect i We Connect u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite  Volkswagen aplikaciju za vaš pametni telefon i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u App Store

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u Play Store

Dodatne funkcije u In-Car prodavnici

Vaš ID. je dobro povezan. Možete da preuzmete i aktivirati korisne digitalne proizvode direktno u automobilu ili produžite postojeće ugovore. U web prodavnici We Connect i u In-Car prodavnici, direktno na vašem infotainment sistemu, za vaš ID. prikazani su odgovarajući proizvodi.
Ako se radi o plaćenom proizvodu, aktivacija je moguća odmah po prijemu uplate. Jednostavno proverite podatke i detalje plaćanja i dovršite porudžbinu. Nova funkcija je već dostupna kada sledeći put pokrenete svoj električni automobil i uspostavite online vezu.

Povezivanje za ID. Modeli sa verzijom softvera 2.4 ili starijim

Da li vaš ID. model još uvek nema ID. Software 3.0, sa kojim možete koristiti informacije o saobraćaju online, zabavu i daljinske funkcije We Connect Start.

We Connect Start 

Ponuda We Connect Start5 vas povezuje sa vašim ID-em. i nudi vam mnoge korisne prednosti. Koju verziju softvera trenutno imate u ID-u. kako se koristi: Otvorite stavku menija "Podešavanje" u infotainment sistemu svog ID-a. Zatim idite na "Informacije o sistemu". Verzija vašeg ID. softvera je prikazana u odeljku "ID. Software".

Više o We Connect Start

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim