Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

We Connect für ID.1 Modelle aktivieren

We Connect für ID.1 Modelle aktivieren

Lassen Sie sich vor, während und nach der Fahrt von Online-Diensten unterstützen. Wir führen Sie Schritt für Schritt durch den Aktivierungsprozess. 

Vaš put do povezanog ID.

Imajte na umu da je potpuno korišćenje funkcionalnosti moguće samo sa Volkswagen ID korisničkim nalogom i posebnim ugovorom sa Volkswagen AG za korišćenje mobilnih onlajn usluga.

1. We Connect ID. App preuzimanje

Preuzmite We Connect ID. Preuzmite aplikaciju za Android ili iOS besplatno..

We Connect na App Store

We Connect na Play Store

2. Napravite nalog

Prijavite se u aplikaciju sa svojim Volkswagen ID-om. Ako još niste kreirali Volkswagen ID, aplikacija će vas voditi kroz registraciju korak po korak.

Prijava ili registracija

3. Dodajte vozilo preko broja šasije (VIN)

Dodajte svoj Volkswagen na svoj korisnički nalog u We Connect ID koristeći identifikacioni broj vozila (VIN) u aplikaciji. VIN se može naći iza vetrobranskog stakla vašeg vozila ili u dokumentu o registraciji vozila.

4. We Connect aktivacija

Zaključite ugovor We Connect kao što je prikazano u aplikaciji, a zatim idite na "Connect We Connect" u svom infotainment sistemu. Ako sada unesete prikazani kod pomoću dugmeta "Skeniraj kod" na vašem We Connect ID-u. aplikacija, We Connect će biti aktivirana.

Kako aktivirati i koristiti We Connect za ID.

Pratite naša uputstva za aktivaciju da biste se prijavili sa svojim ID-om. online.

Pogledajte uputstva

We Connect ID. App2 preuzimanje

Povežite se sa svojim električnim automobilom sa odabranim daljinskim funkcijama, relevantnim informacijama o vozilu i uslugom punjenja na svom pametnom telefonu

Na App Store

Na Play Store

Od We Connect Start do We Connect i We Connect Plus

Da li vaš ID. ako dobijete softver 3.0 putem bežičnog ažuriranja, počinje sa We Connect Start. Da biste mogli da iskoristite mnoge prednosti We Connect i We Connect Plus, molimo vas da se registrujete kao glavni korisnik u svom infotainment sistemu, a zatim aktivirate odgovarajuće pakete u In-Car prodavnici.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim