Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Sve usluge za ID. Modele

Sve usluge za ID. Modele

Sa We Connect možete da koristite u svom ID. čitav niz korisnih onlajn usluga za podršku i zabavu. Ovde možete na prvi pogled da vidite naše digitalne ponude i odgovarajuće zahteve za korišćenje.

Dostupnost usluga opisanih u paketima We Connect i We Connect Plus može da varira u zavisnosti od zemlje i zavisi od modela, godine modela i opreme vozila. Dodatne informacije o vašim dostupnim uslugama možete pronaći na myVolksvagen korisničkom portalu ili u svom We Connect ID-u. aplikacija.

Osnovne funkcije u vašem ID.

Osnovne funkcije kao što su služba hitnih poziva ili digitalni dnevnik su dostupne u vašem ID-u. dostupno od samog početka bez registracije. Za ažuriranja mora da se zaključi poseban ugovor We Connect.

We Connect – Vaš ulazak u onlajn usluge

We Connect je direktna veza sa vašim ID-om. i podržava vas u svakodnevnom životu sa mnogim digitalnim uslugama koje su vam dostupne nakon jednokratne aktivacije.

Za korišćenje ovih besplatnih usluga potrebno je zaključiti poseban We Connect ugovor na mreži sa Volkswagen AG.

Usluga Aktivacija tehnički zahtevi
Poziv u slučaju kvara(uklj. podatke) We Connect Isporuka sa minimalno ID. Software 3.0
Status vozila (uklj. vrata i svetla) We Connect -
Pozicija parkiranja We Connect -
Personalizacija We Connect Isporuka sa minimalno ID. software 3.0 zavisi od dodatne opreme
Temperatura We Connect U zavisnosti od kapaciteta baterije²
Over-the-Air ažuriranja We Connect -
WLAN-Hotspot We Connect Zahteva dodatnu količinu podataka (preko povezivanja pametnog telefona ili Cubic Telecom-a)
Spotify

2 Dostupnost zavisi od modela vozila, opreme i verzije instaliranog softvera. Detaljnije informacije možete dobiti od svog Volkswagen partnera ili od Volkswagen korisničke službe

Displej prikazuje trenutni prodajni program.

We Connect Plus – Ceo svet onlajn usluga

Aktiviranjem We Connect Plus proširuje se digitalni opseg vašeg ID-a. za druge korisne usluge - od inteligentne navigacije do daljinskih funkcija za daljinski pristup preko pametnog telefona. Za korišćenje ovih usluga mora se zaključiti poseban We Connect Plus ugovor na mreži sa Volkswagen AG.

Za We Connect Plus, imate 90 dana nakon što je vozilo predato da registrujete vozilo na www.myvolkswagen.net ili sa We Connect ID-om. Registrujte aplikaciju i koristite Usluge tokom celog besplatnog početnog perioda.

Usluga Kategorija Aktivacija tehnički zahtevi
Vreme polaska Funkcija vozila We Connect Plus -
Klimatizacija Funkcija vozila We Connect Plus -
Punjenje Funkcija vozila We Connect Plus -
Online-glasovne komande³ Infotainment We Connect Plus -
Web radio⁴ Infotainment We Connect Plus -
Online-saobraćajne informacije Navigacija We Connect Plus Funkcija navigacije
Online-proračun rute Navigacija We Connect Plus Funkcija navigacije
Online-ažuriranje mapa Navigacija We Connect Plus Funkcija navigacije
Parking Navigacija We Connect Plus Funkcija navigacije
Online-uvoz odredišta Navigacija We Connect Plus Funkcija navigacije
Online-POI pretraga Navigacija We Connect Plus Funkcija navigacije
Stanice za punjenje Navigacija We Connect Plus Funkcija navigacije

3 (onlajn) glasovna kontrola je trenutno dostupna za sledeće jezike: nemački, danski, engleski (GB i SAD), francuski, italijanski, holandski, norveški, poljski, portugalski, švedski, španski i češki.

4 Korišćenje mobilnih onlajn usluga iz We Connect / We Connect Plus omogućeno je putem integrisane internet veze. Za korišćenje "WLAN hotspota", glavni korisnik može da dobije naplative pakete podataka od eksternog partnera za mobilne komunikacije "Cubic Telecom". Obim podataka ovih paketa mogu da koriste svi korisnici i putnici u vozilima u području pokrivenosti mreže u brojnim evropskim zemljama. Za cene i podržane zemlje, pogledajte https://www.cubictelecom.com. Alternativno, "WLAN hotspot" se može koristiti preko mobilnog uređaja (npr. pametnog telefona) sa mogućnošću da deluje kao mobilna WLAN pristupna tačka. U ovom slučaju, odgovarajuća servisna funkcija je dostupna samo uz postojeći ili posebno zaključen ugovor o mobilnom telefonu između vas i vašeg operatera mobilne telefonije i samo u okviru pokrivenosti dotične mreže mobilne telefonije. Dodatni troškovi (npr. troškovi rominga) mogu nastati kao rezultat razmene podataka putem Interneta, u zavisnosti od tarife vašeg mobilnog telefona, a posebno kada radite u inostranstvu.

 

Volkswagen aplikacija

Iskusite sve prednosti usluge VW Connect i We Connect u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite  Volkswagen aplikaciju za vaš pametni telefon i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u App Store

Preuzimanje Volkswagen aplikacije u Play Store

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim