Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

App-Connect. Vaše aplikacije u vašem automobilu.

 

Ovako funkcioniše

Želite sigurno i komforno da koristite aplikacije za pametne telefone u vozilu? Zahvaljujući App-Connect-u, to je lakše nego ikad. On vam omogućava komforno rukovanje izabranim aplikacijama i sadržajem direktno u vašem Volkswagen vozilu. Oni se putem kabla prenose direktno na displej Infotainment sistema, pa se mogu udobno i pregledno koristiti u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi tri interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Korišćenje Apple CarPlay™ i Android Auto™ kompanije Google™ je sada naročito udobno za vozila koja smo pripremili za We Connect, zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro", kao i za "Ready 2 Discover". Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije.

Vaše App-Connect mogućnosti povezivanja

Apple CarPlay™

Sa CarPlay™ kompanije Apple upravljate tokom vožnje izabranim aplikacijama vašeg iPhone telefona. Za vozila pripremljena za We Connect, sada takođe bežično.

Više o Apple CarPlay™

Android Auto™

Pomoću Android Auto™ kompanije Google™ tokom vožnje bezbedno možete da koristite određene aplikacije sa vašeg pametnog telefona. Za vozila pripremljena za We Connect, sada takođe bežično.

Više o Android Auto™

MirrorLink®

Sa uslugom MirrorLink® više ne morate da se odreknete praktičnih aplikacija i iza upravljača.

Više o MirrorLink

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim