Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Želite sigurno i komforno da koristite aplikacije za pametne telefone u vozilu? App-Connect vam omogućava komforno rukovanje izabranim aplikacijama i sadržajem direktno u vašem Volkswagen vozilu.

Ovako funkcioniše

Vaše aplikacije za pametne telefone se prenose na displej Infotainment sistema i njima se može lako i jasno upravljati u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi dva interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay i Android Auto kompanije Google. Korišćenje je, zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro", kao i za "Ready 2 Discover", sada naročito udobno. Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije.

Kompanija Volkswagen AG vam omogućava da koristite Apple CarPlay i Android Auto, ali je dostupnost obe tehnologije u određenoj zemlji odgovornost kompanija Apple i Google.

Vaše App-Connect mogućnosti povezivanja

Apple CarPlay™

Sa CarPlay kompanije Apple upravljate tokom vožnje izabranim aplikacijama vašeg iPhone telefona. Za vozila pripremljena za VW Connect i We Connect, takođe i bežično. Pritom je korišćenje aplikacija lako, baš kao što ste navikli na iPhone telefonu. Telefon, vesti, muzika - sve na pritisak tastera. I po želji možete da koristite sistem i pomoću glasovnih naredbi. Dodatne informacije dobićete direktno od kompanije Apple.

Više o Apple CarPlay™

Android Auto™

Pomoću Android Auto kompanije Google tokom vožnje bezbedno možete da koristite određene aplikacije sa vašeg pametnog telefona. Za vozila pripremljena za VW Connect i We Connect, takođe i bežično. A sa Google Voice, sve možete da kontrolišete glasovnom komandom. Dodatne informacije dobićete direktno od kompanije Google.

Više o Android Auto™

MirrorLink®

Sa uslugom MirrorLink® više ne morate da se odreknete praktičnih aplikacija i iza upravljača.

Više o MirrorLink

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim