Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Upgrades
Unapred programirano za budućnost

We Upgrade postaje Upgrades

We Upgrade postaje Upgrades

Upgrades
Unapred programirano za budućnost

We Upgrade postaje Upgrades

Sve najbolje za vašu budućnost!
Retroaktivno.

VW Connect i We Connect su vaš ulazak u najnoviju generaciju mobilnih online usluga u brojnim Volkswagen modelima. Dostupne su vam brojne VW Connect ili We Connect usluge online, od samog početka. Nakon jednokratne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-om, VW Connect ili We Connect ne samo da čini vašu svakodnevicu prijatnijom, već i komfornijom. Ono što je pritom novo za vas jeste mogućnost da aktivirate vaš Volkswagen za izabrane nove funkcije čak i nakon kupovine vašeg vozila. Potom se one mogu prilagoditi vašim potrebama. I sasvim jednostavno u vašoj In-Car prodavnici Infotainment sistema ili u Volkswagen Connect prodavnici. Kao glavni korisnik VW Connect ili We Connect, ovde možete pogledati i direktno online kupiti dostupne Upgrades za vaše vozilo. Alternativno takođe može da vas posavetuje vaš lokalni Volkswagen partner, gde osim toga možete da dobijete kupon, koji takođe može da se iskoristi za kupovinu Upgrades-a u našim prodavnicama.

Vaš Volkswagen uvek nauči nešto novo: Upgrades za vozila pripremljena za VW Connect ili We Connect

Navigacija: Znajte gde idete

 

Želite boju orijentaciju? Naknadno aktivirajte funkcije navigacije za vaš Infotainment sistem "Ready 2 Discover" i nadogradite vaše vozilo intuitivnom navigacijom. Aktivacijom dobijate integrisanu, intuitivnu navigaciju sa prikazom karte za Evropu i pristupom tačkama interesa (POIs). Ove funkcije su vam trajno dostupne nakon aktivacije u vozilu i nisu povezane sa internet vezom ili VW Connect ili We Connect ugovorom. Pored ovih praktičnih offline funkcija, možete pristupiti dodatnim korisnim online uslugama u vezi sa VW Connect Plus ili We Connect Plus licencom. Zahvaljujući online informacijama o saobraćaju, kao glavni korisnik bićete informisani o promenama i opasnostima na vašoj deonici skoro u realnom vremenu, a online kalkulacija rute brine se za optimizovano i predvidivo navođenje na odredište. Zahvaljujući online ažuriranju karti, materijal vaše karte se ažurira automatski i u redovnim intervalima u vašem Infotainment sistemu, kada izaberete podešavanje "Deljenje lokacije", kada je vaše vozilo online.

Upravljanje govorom: "Zdravo Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razume. Pozdravom "Zdravo Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - tako se omogućava bezbedno i udobno upravljanje izabranim funkcijama telefonije, medijima ili navigacijom. U tu svrhu aktivirajte upravljanje govorom za vaš Infotainment system "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i brojnim funkcijama vašeg vozila vašim glasom. U zavisnosti od modela vozila i opreme, brojnim drugim izabranim funkcijama vozila može se upravljati govorom. Tako možete da se u potpunosti koncentrišete na put i još više uživate u vožnji automobila.

App-Connect Ponesite vaše aplikacije u auto

 

Pomoću App-Connect-a se izabrane aplikacije i sadržaji prenose direktno u vaš Volkswagen, na displej Infotainment sistema, pa se mogu udobno i pregledno koristiti u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi tri interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Korišćenje Apple CarPlay™, kao i Android Auto™ kompanije Google, osim toga je i bežično moguće kao Upgrade za navigacioni sistem "Discover Media", kao i za "Ready 2 Discover". Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije.

Upgrades za vaš Golf

 

Automatska regulacija razmaka : Održava razmak. I ograničenje brzine.

 

Automatska regulacija razmaka ACC održava brzinu koju ste podesili konstantnom do 210 km/h. Kada se vaš Golf približi vozilu ispred vas, ACC automatski prilagođava brzinu unutar granica sistema i na taj način može da održava razmak koji ste podesili.

Light Assist: Bez zaslepljivanja. U skoro svim situacijama.

 

Regulacija dužine svetlosnog snopa "Light Assist" na noćnu vožnju u Golfu baca potpuno novo svetlo. Sa kamerom ugrađenom ispred vetrobranskog stakla, Light Assist može da u sklopu granica sistema prepozna motorna vozila koja dolaze u susret ili voze ispred i da automatski prebacuje između oborenih i dugih svetala. Zar to nisu dobri izgledi za vas?

Prepoznavanje saobraćajnih znakova: pokazuje šta je važno

 

U granicama sistema, prepoznavanje saobraćajnih znakova pomoću kamere prepoznaje ograničenja brzine, zone zabrane preticanja i znakove opasnosti i prikazuje ih na multifunkcionalnom displeju. Ovo vam olakšava praćenje stvari u saobraćaju.

Osvetljenje okoline (efekat): jasno informativno


Pomoću ambijentalnog osvetljenja (efekat) proširite vaše osnovno ambijentalno osvetljenje intuitivno razumljivom vizualizacijom različitih funkcija. U zavisnosti od opreme, to uključuje upozoravajuće i informativne sadržaje, kao na primer prikaz ubrzanja ili upozorenja na vratima.

Ambijentalno osvetljenje (višebojno): Za unutrašnji mir.

 

Udahnite vašem Golfu više karaktera. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvetljenja, unutrašnjost se može osvetliti u skladu sa raspoloženjem, zahvaljujući individualnom izboru boja. Sa ambijentalnim osvetljenjem (višebojno), kao Upgrade funkcija na raspolaganju vam je prošireni paket boja i samim tim veći izbor boja za dizajniranje akcenata osvetljenja. Bilo hladnija ili toplija boja svetla, u osvetljenoj metropoli ili noću na mračnom lokalnom putu: Pri svakoj vožnji za vas i vaše saputnike kreirate drugačiju, odgovarajuću atmosferu.

Pregled Upgrades funkcija za vaš Volkswagen

Ovde možete da dobijete prvi neobavezujući uvid u to koje se izabrane Upgrades funkcije mogu aktivirati retrospektivno u vozilu po vašem izboru. Generalno, vozilo mora da ima potrebne tehničke funkcije i hardverske uređaje za određeni Upgrade. Da biste saznali koji od njih su konkretno dostupni za vaš Volkswagen, posetite vašu In-Car prodavnicu Infotainment sistema ili Volkswagen Connect prodavnicu. Glavni korisnik ovde može da pogleda i kupi funkcije konkretno dostupne za svoje vozilo.

Golf 8 i varijante modela Dodatno za vozila pripremljena za „VW Connect / We Connect”
Navigacija
Upravljanje glasom
App-Connect
Regulacija dugog svetla Light Assist -
Ambijentalno osvetljenje (višebojno) -
Osvetljenje okoline (efekat) -
Automatska regulacija razmaka ACC -

 *Cena za nemačko tržište sa PDV-om. Važe pravno obavezujuće cene prikazane u Volkswagen Connect prodavnici ili In-Car prodavnici u trenutku kupovine. Cene mogu da variraju u zavisnosti od vozila i opreme.

** Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim