Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Auto sajmovi i događanja u Srbiji

Pregled

 

Pregled

Doživite Volkswagen modele izbliza

Sajmovi i manifestacije Volkswagen nude savršenu priliku za pregled i doživljaj naših modela, informisanje i konsultacije sa stručnjacima, živu razmenu sa istomišljenicima ili samo da provedete lep, sadržajan dan. Volkswagen je zastupljen na raznim događajima širom Srbije, predstavljajući nove atraktivne automobile, aktuelne premijere, zanimljive studije vozila i još mnogo toga.

Volkswagen Driving Experience

Doživite ekskluzivne automobilske avanture u vozilima čija snaga i dinamika postavljaju standarde.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim