Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električni ID.4

Cena od (sa PDV-om)
51.712,-
Snaga motora (kW)
210
kW
Snaga motora (KS)
286
KS
Emisija CO₂
0
g/km

Stvoren za velike stvari

Potpuno novi koncept prostora koji definiše slobodu. Električne performanse koje oduševljavaju. I udobnost intuitivnog rukovanja koja će sve učiniti jednostavnim. Novi ID.4: snažan kao SUV i efikasan kao ID.

Podrška, umrežavanje i nove mogućnosti

Na struju još dalje

Ujutro vožnja dece u školu, pa odlazak na posao, pa povratak kući - sa jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem¹. Možete odabrati između neto kapaciteta energije baterije od 52 kWh kod varijante opreme Pure² i neto kapaciteta energije baterije od 77 kWh kod varijante opreme Pro, uz snagu do 125 kW (Pure²) odnosno 150 kW (Pro).

 

Kuka za vuču

Spreman za vašu dodatnu opremu

Vaš hobi iziskuje puno dodatne opreme? Zbog posla morate prevoziti mnoštvo stvari? To za ID.4 nije nikakav problem: po želji dostupan mehanizam za vuču konstruiran je za terete do 750 kg (nekočeno) odnosno 1000 kg (kočeno)³. Ako vam mehanizam za vuču u određenom trenutku ne treba, u samo nekoliko poteza možete da ga sklopite ispod branika kako više ne bi bio vidljiv.

 

Panoramski krov

Nebeski pogled

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cele širine vozila, opcioni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još lepši je otvoren pogled u nebo. Pri tome zatamnjeno staklo će se pobrinuti za ugodnu temperaturu. Od jakog sunčevog zračenja zaštitiće vas roletna za zaštitu od sunca kojom udobno možete da upravljate putem glasovnih komandi. Izgovorite "Hello ID., show me the stars" i roletna će se otvoriti.

 

 

e-Tehnologija

Snaga i domet

Sa strujom još dalje

Ujutru na sportske aktivnosti, pa odlazak na posao, pa nakon radnog vremena potpuno opremljeni na put za vikend - sa modelom ID.4 to nije nikakav problem⁴. U modelima 1ST i 1ST Max na raspolaganju vam stoji baterija sa neto kapacitetom energije od 77 kWh i rasponom dometa orijentisanim na potrebe kupaca od 360-520 km⁵ i sistemskom snagom od 150 kW sa nadogradnjom Performance.

Punjenje

Dobro snabdeveni strujom

Prednost električnih vozila: punjenje je moguće gotovo svuda. Kod kuće možete puniti nezmeničnom strujom (AC punjenje) na kućnoj utičnici ili na opcionom ID. Punjaču ⁶ sa snagom punjenja do 7,2 kW (Pure²) ili 11 kW (Pro). Brojne javne stanice za punjenje na benzinskim stanicama i autoputevima dodatno nude mogućnost brzog punjenja jednosmernom strujom (DC punjenje). U ovom slučaju kod varijante Pro možete puniti sa do 125 kW.

 

Pogon

Pogon

Od sada će svako crveno svetlo na semaforu postati novi start kod kojeg ćete osetiti potpuno novu vrstu užitka u vožnji. Naime, elektromotor modela ID.4 ubrzava dinamično i sa punim obrtnim momentom od samog početka. Tako ćete sa Pro Performance modelima sa 150 kW sistemske snage ubrzati od 0 do 100 km/h za samo 8,5 sekundi. Nema menjanja stepena prenosa, nema zakasele reakcije - jednostavno krenite i osetite kako vam se koža ježi.

e-Zvuk

Ovaj auto zvuči novo

Koliko će električni automobil biti tih, zavisi od samog vozila. Kako bi saobraćaj učinio sigurnijim, na brzini do 30 km/h vaš ID.4 se iznutra čuje tiše, a spolja nešto glasnije. Tako će ga prolaznici lakše primetiti. Futuristička kompozicija naglašava njegov vizionarski identitet i istovremeno služi kao veštači generisan zvuk u vožnji koji gotovo bešumne električne pogone zvučno čini primetnim prolaznicima i biciklistima.

Toplotna pumpa

Domet: Toplotna pumpa u modelu ID.4

U novom, potpuno električnom modelu ID.4 opciona toplotna pumpa pobrinuće se za energetski efikasno grejanje unutrašnjosti. Tako je potrebno manje struje iz baterije. Prednost: do 30 % veći domet tokom zime.

Saznajte više

Dizajn

Spoljašnjost

Funkcionalnost u najboljem izdanju

Urbani SUV sa izvanrednim konceptom dizajna i prečnikom okretanja malog vozila: novi ID.4 pokazuje koliko atraktivna može biti električna mobilnost. Sa felnama od lakog metala savršenog oblika veličine 18"* ili opcionim felnama od lakog metala veličine od 19" do 21", uzdužnim krovnim nosačima za dodatni prtljag, unutrašnjim ručicama vrata za bolju aerodinamiku, opcionim 3D LED zadnjim svetlima sa dinamičnim pokazivačima pravca i još jednim posebnim detaljem: opcionom svetlosnom linijom koja se spreda i straga proteže do novooblikovanog logotipa Volkswagen.

*Uvodi se kasnije

Unutrašnjost

Dobrodošli u otvoren prostor

Unutrašnjost novog modela ID.4 izvedena je tako prostrano i inteligentno da vama i vašoj porodici pruža impresivan osećaj u prostoru. To ćete primetiti već pri ulasku u vozilo: mnoštvo slobodnog prostora za noge, varijabilno oblikovana središnja konzola i udobna sedišta, po želji sa električnim podešavanjem i funkcijom memorije. Tu su i veliki centralni dodirni ekran veličine do 30,5 cm (12") i  multifunkcionalni upravljač sa dodirnim komandama i povratnim informacijama u obliku vibracija. Ambijentalno osvetljenje u bojama po vašem izboru naglasiće atmosferu loungea. U kombinaciji sa opcionim panoramskim krovom uživaćete u opuštenoj vožnji.

Ambijentalno osvetljenje

Svetlo za svako raspoloženje

Obezbedite svom modelu ID.4 veću jedinstvenost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih boja (opciono je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrument tabla, pregrada za mobilni telefon i vrata. Bilo osvetljenje hladnijih boja ili osvetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Pozdrav

Poseban pozdrav

Novi ID.4 može da vas prepozna. Nakon što mu se približite sa svojim ključem vozila u kombinaciji sa opcionim sistemom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access"*, automobil će vas pozdraviti svetljenjem opciono dostupnih IQ.LIGHT - LED matrix glavnih svetala. Kako biste pronašli put do svog vozila i do kućnih vrata, "Leaving home" i "Coming home" funkcija osvetleće vam put svetlosnim snopom. Interaktivni ID.Light poželeće vam dobrodošlicu u unutrašnjosti pre nogo što će vam decentan zvuk pri pokretanju dati inspiraciju da odmah krenete. Kada ponovno izađete iz svog modela ID.4, on će vas pozdraviti na odlasku svetlosnim i zvučnim signalom.

*Sistem Keyless Access pruža vam podršku u okviru mogućnosti sistema.

Dizajn boja

Jednostavno jedinstven

Novi ID.4 svojim opcionim style paketom spoljne opreme nudi vam puno manevarskog prostora kako biste zablistali, na primer svojom željenom bojom. Posebnost je u tome što se opciona metalik  boja po vašem izboru spaja sa kontrastnim krovom u crnoj boji, srebrnim okvirima krova i C stubom. Prepoznatljivost boja koje se igraju kontrastima. Kao i sam ID.4.

Komfor

Panoramski krov

Nebeski pogled

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cele širine vozila, opcioni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još lepši je otvoren pogled u nebo. Pri tome će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodnu temperaturu. Od jakog sunčevog zračenja zaštitiće vas roletna za zaštitu od sunca kojom vrlo udobno možete upravljati putem glasovnih komandi. Izgovorite "Hello ID., show me the stars" i roletna će se otvoriti.

Augmented-Reality-Head-up-Display

Navigacija

U novom modelu ID.4 zadržaćete pregled nad onim što je važno. Opciono dostupan Head-up ekran sa proširenom stvarnošću projektuje važne informacije direktno u vaše vidno polje na vetrobranskom staklu. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti navigaciju ćete videti upravo na onom delu kolovoza kojim se vozite i gde je mesto skratanja. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda sa kolovoza.

Keyless pristup

Komforan ulazak

Zahvaljujući opciono dostupnom sistemu "Keyless Access" ID.4 će prepoznati vaš ključ vozila u džepu i otključaće se čim ruku približite ručici vrata. A zahvaljujući opciono dostupnom sistemu "Easy Open & Close" dovoljan je mali pokret nogom ispod zadnjeg dela vozila da se električni zadnji poklopac otvori ili zatvori. Potpuno je jasno: sa inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

Više informacija o modelu ID.4

ID.4 oduševljava vozača, suvozača i prolaznike svojim upečatljivim i snažnim nastupom.

ID.4 istaknuti detalji

IQ.DRIVE

Nazad na pregled

Povezivanje

Nazad na pregled

Infotainment

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim