Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Update 3.1

Sa softverskim ažuriranjem 3.1, Volkswagen dodaje nove funkcije i poboljšanja koja se odnose na udobnost i uštedu vremena.

ID. Software 3.1 Update

Sa ovim ažuriranjem, vaš ID. model će imati niz novih funkcija i poboljšanja, posebno u pogledu punjenja, što će doprineti većoj udobnosti. Ažuriranje je potpuno besplatno za vas i zasniva se uglavnom na povratnim informacijama i željama naših kupaca.

Šta sadrži ID. Software 3.1?

Upravljanje punjenjem i napajanjem

Uključite i napunite

 

Funkcija "Plug & Charge" sada čini punjenje još lakšim: ako je aktivirana, vaš ID. može se proveriti na javnim stanicama za punjenje i proces punjenja će početi automatski čim se kabl za punjenje poveže sa vozilom bez potrebe za autentifikacijom kartice za punjenje. Da biste koristili funkciju kompatibilne stanice za punjenje, potreban vam je plan punjenja kao što je We Charge Go ili We Charge Plus od Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) koji podržava "Plug & Charge".

Nakon završetka punjanja, vrši se automatsko fakturisanje na osnovu odabranog tarifnog plana. Funkcija "Plug & Charge" se aktivira pomoću We Connect ID-a. u aplikaciji i u podešavanjima punjenja vašeg automobila.

Više o funkcionalnosti

Povezivanje

Personalizacija (poboljšanja)

Ponesite svoja lična podešavanja sa sobom

Za vozila koja imaju fabrički instaliran ID. Update 3.0, lična podešavanja se čuvaju u korisničkom Volkswagen ID profilu, kao što su položaj sedišta i temperatura, i aktiviraju se kada se prijavite u vozilo.

Kada se korisnik promeni, podešavanja se automatski prihvataju. Ova podešavanja su sada dostupna i za automobile sa prethodnim ID-om. Ažuriranje softvera 3.1 pod uslovom da ste prijavljeni u vozilo. Obim prilagođavanja zavisi od raznih dodatnih opcija.

Sprovođenje ažuriranja

Sadržaj ovog ažuriranja softvera je komponenta ID-a. ažuriranje softvera 3.2, koje se vrši u ovlašćenom Volkswagen servisu. Detaljne informacije o ID. ažurianju 3.2 ćete pronaći na sledećoj stranici.

Više o ID. Software 3.2 update

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim