Poboljšanja režima za održavanje baterije Battery Care Mode

Režim održavanja baterije je funkcija za optimizaciju radnog veka visokonaponske baterije u električnim vozilima. Sa aktiviranim režimom održavanja baterije, gornja granica punjenja je ograničena na 80%. Na ovaj način je visokonaponska baterija zaštićena.

Režim održavanja baterije se može otkazati ako je potrebno i baterija se može napuniti do 100% za određeno trenutno punjenje ili za dugotrajan period - kada se koristi tajmer.

Sa lD. softverom 3.1 dostupne su sledeće funkcije:

  • Aktiviranje i deaktiviranje režima održavanja baterije preko aplikacije Volkswagen.
  • Ako režim održavanja baterije nije aktivan, u vozilu će se pojaviti iskačuća poruka sa podsetnikom. U ovoj poruci, Režim za održavanje baterije se može uključiti, možete tražiti da se prikaže više informacija, ili se može zanemariti. U slučaju da se poruka trajno ignoriše, biće prikazana poruka u Centru za obaveštenja.
  • Ako režim održavanja baterije nije aktiviran, na to će vas podsetiti iskačući prozor u vozilu. U iskačućem prozoru možete omogućiti režim održavanja baterije, prikazati više informacija ili ih ignorisati. Ako se trajno ignoriše, biće prikazano obaveštenje u Centru za obaveštenja.
  • Ova funkcija je dostupna i za primarnog korisnika i za prijavljenog gosta.

 

Preduslovi

  • Važeći We Connect ugovor, Volkswagen ID korisnički profil i Volkswagen aplikacija.
Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim