Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Od malih automobila do Golf klase Kompakt-Modeli

Kompaktna klasa je veoma važna za Volkswagen. Ne čudi jer je to klasa automobila koja modelu Golfu  daje vanvremensku estetiku, kvalitet, vrednost, eleganciju i gracioznost. Njegovoj mlađoj braći takođe postavlja visoke automobilske standarde - kako za modele sa dva tako i za one sa četiri vrata.

up!

Simpatično jednostavno i jednostavno simpatično

Sa dužinom od samo 3,54 metra, up! Volkswagen dizajnerski jezik na vrlo moderan način. Upečatljivo dizajnirani bočni prozori, prozirne površine i jednostavne linije, potpuno zastakljena vrata prtljažnika. Prednja strana modela up! pleni osmehom: njegovo "nasmejano lice" zaokružuje suptilna rešetka hladnjaka sa brendiranim logotipom

up!
e-up!

Polo

Jak karakter

Dizajn zadnjeg dela odlikuju se jasnim konturama, jasnim linijama i kompaktnim oblikom. Zadnja svetla, farovi, pa čak i držač registarske tablice postavljaju nezaboravne akcente i doprinose tome da ljudi vole da Polo. Oštra kontura ramena i zamašni prednji deo čine da Polo deluje duže bez gubitka kompaktnosti. Detalji poput upečatljivih spoljnih retrovizora u boji karoserije sa integrisanim indikatorima i krovnim spojlerom podržavaju utisak dinamičnosti i okretnosti.

Polo

Golf

Savršeno oblikovana, bezvremena elegancija

Golf definiše svoju klasu dizajna. Postao je prepoznatljiviji, sportskiji i aerodinamičniji, ali i dalje ostaje veran sebi. Telo modernih proporcija i niže visine koncentriše sportski izgled i snagu na spoljnoj dužini od 4,25 m. Karakteristična silueta sa prepoznatljivim C-stubom, produženi međuosovinski razmak, kraći previsi i precizne linije daju mu novu, bezvremenu, elegantnu dinamiku.

e-Golf

Golf

 

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim