Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Pregled vozila
Sve što morate da znate.

Pregled vozila
Sve što morate da znate.

Ležite u krevetu i razmišljate: Da li je svetlo u automobilu isključeno? Da li su vrata zaključana? Srećom više ne morate da se brinete zbog toga. Već jednostavno pogledajte na pametnom telefonu. On će vam i sledećeg dana takođe otkriti gde ste parkirali. I informisati vas o statusu vozila ili predstojećim kontrolama pre puta. Samo još morate da vozite sami.

Digitalni priručnik

 

Vaš Golf vam nudi mnoštvo tehničkih funkcija i mogućnosti. Zbog toga je priručnik za Golf dostupan ne samo kao štampana knjiga ili online priručnik, već i kao prethodno instalirana aplikacija direktno u Infotainment sistemu vašeg vozila. Pomoću digitalnog priručnika pronađite brze, pregledne i razumljive odgovore na vaša pitanja, koji su interaktivno i jednostavno dostupni direktno u Infotainment sistemu vašeg vozila.

Vrata i svetla

 

Pomoću usluge "Vrata i svetla" možete lako preko aplikacije da proverite da li su vrata vašeg Volkswagen vozila zaključana, kao i da li su poziciona svetla isključena. Brzi pogled za umirujući osećaj.

 

Podaci o vožnji

 

Funkcija "Podaci o vožnji" analizira vaše ponašanje u vožnji i pruža vam npr. informacije o prosečnoj potrošnji.

Parking pozicija

 

Sa uslugom "Pozicija za parkiranje" je dovoljan jedan dodir pametnog telefona i prikazaće vam se gde vam je auto. I ako je potrebno, kako da najbrže stignete do tog mesta.

Status vozila

 

Vidljivo iz svakog ugla: svi relevantni podaci o vozilu. Na primer, preostali domet, trenutna kilometraža ili napomena da je potrebno ponovno punjenje akumulatora.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim