Novorazvijena snaga.

Motori

Novi Golf nudi veliki izbor motora: TSI, TDl i TGI * motori sa odličnim performansama i vrlo malom potrošnjom goriva. Pored toga, u nekim modelima dolaze sa sistemom aktivnog upravljanja cilindrima. Cilindri se automatski isključuju ako potrebno manje energije. Ravnomeran rad ostaje konstantan. Važna inovacija: e-TSI sa mild-hibridnom tehnologijom. Starter generator podržava motor prilikom pokretanja i pri malim brzinama. Kočenje i usporavanje se koriste za punjenje litijum-jonske baterije. To obezbeđuje značajno smanjenje potrošnje i emisija.

* Biće dostupno kasnije.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim