Bez zaslepljivanja U skoro svakoj situaciji.

IQ.LIGHT

Opcioni IQ.LIGHT - LED matrix svetla sa dinamičkim "Dinamic Assist" upravljanjem snopom dugog svetla osvetljavaju put svetlije i šire nego ranije. Zahvaljujući matrix tehnologiji, pojedinačni LED segmenti takođe mogu selektivno da se uključuju ili isključuju.
Prednost: Kada vozite sa dugim svetlima, vozila ispred i ona koja dolaze u susret mogu otktivaju se kamerom. Određeni LED segmenti se isključe tako da je moguće nastaviti vožnju sa dugim svetlima bez zaslepljivanja drugih učesnika u saobraćaju.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim