Golf. Povezan sa svetom.

We Connect

Novi Golf predstavlja vaš ulazak u digitalne usluge i usluge Volkswagena: Potpuno umreženi od samog početka, na raspolaganju su vam brojne usluge We Connect. Nakon pojedinačne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-em, jednistavno i besplatno možete da koristite inovativne online usluge. We Connect1 vašu svakodnevnicu čini prijatnijom i udobnijom. Omogućava pristup svim važnim informacijama o vozilu i pruža zgodnu pogodnost sa  mrežnim alarmom za krađu ili online zakazivanjem termina servisa. Možete upotrebiti i svoj pametni telefon kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez potrebe dakod sebe posedujete ključ.2

Da biste koristili usluge We Connect potreban vam je korisnički nalog i Volkswagen ID

Dostupno samo sa opcionim navigacionim sistemom „Discover Pro“ u saradnji sa aplikacijom We Connect.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim