Infotainment i zabava u svakom trenutku

Wireless App-Connect

Upotreba aplikacija i sadržaja nije obavezna za App-Connect.1 Muzika, vesti, kartice ili audio knjige se prenose na ekran informaciono-zabavnog sistema i na taj način se njima upravlja u vašem vidnom polju. Moguća su tri interfejsa za povezivanje pametnih telefona: Apple CarPlayTM, Google-ov Android AutoTM i MirrorLink®. Posebno prijatno: korišćenje Apple CarPlayTM-a putem opcije bežične veze za navigacioni sistem "Discover Media" i "Discover Pro".

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim