Od sportskog do ekstremno udobnog: adaptivno upravljanje oslanjanjem DCC

Fahrkomfort

Opciona DCC adaptivna kontrola šasije omogućava precizno podešavanje postavki kliznim upravljanjem preko kontrole gestovima ili po želji, glasovnim komandama. Postavke COMFORT, ECO i SPORT mogu se odabrati pojedinačno, a dodatno je moguće i podešavanje opsega izvan prethodnih granica. SPORT postavka obezbeđuje minimalno kretanje karoserije, a posebno direktnu reakciju vozila. Kod COMFORT postavke, karoserija je na najvišem nivou od kolovoza, što povećava komfor vožnje.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim