Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Cena od (sa PDV-om)
44.222,-
Snaga motora (kW)
110 - 142
kW
Snaga motora (KS)
150 - 193
KS
Potrošnja goriva
5 - 5,8
l/100 km
Emisija CO₂
0 - 153
g/km

Novi doživljaj poslovne klase

Novi Passat, koji će ubuduće biti dostupan samo kao Variant, sada nudi još više prostora: uz 50 milimetara duži međuosovinski razmak, do 1.920 litara kapaciteta prtljažnika i još više slobodnog prostora za noge u zadnjem delu vozila on je omiljeni saputnik za svaki dan - bilo da je to vožnja na poslovni ručak, fudbalski trening vaše dece ili godišnji odmor sa porodicom. Njegov dizajn: prepoznatljiv Passat, tipičan Volkswagen - a ipak iz svake perspektive potpuno nov. Uz cockpit sa intuitivnim rukovanjem uživaćete u još većem komforu u vožnji zahvaljujući mnoštvu modernih sistema podrške i sledećoj generaciji infotainmenta.

Saznajte na ovoj stranici više o novom Passatu. Novi Passat možete odmah da konfigurišete i poručite.

Detalji o novom Passatu

Konfigurišite svoj novi Passat

Svoje vozilo iz snova možete da konfigurišete prema svojim željama i potrebama. Odaberite u prvom koraku svoju liniju opreme, boju spoljašnjosti i felne. U drugom koraku svoj novi Passat možete da opremite odgovarajućom unutrašnjošću, elementima dizajna, sistemima podrške i dodatnom opremom.

Neka tako novi Passat, postane vaš individualni novi Passat.

Povezivanje

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivanja marke Volkswagen omogućava vam veću udobnost i zabavu. Veza vašeg novog Passata sa internetom i pametnim telefonom pomaže vam da opuštenije stignete do odredišta - vi samo treba da vozite.

Više o povezivanju

Linije opreme novog Passata

Linije opreme odlikuju se različitom serijskom opremom, različitim varijantama motora i menjača kao i elementima dizajna. Od komforne Business linije pa sve do najizraženije sportske verzije R-Line svako će pronaći nešto za sebe. Potražite ovde odgovarajuću liniju opreme za vas. 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim