Prikaz po meri

Digital Cockpit Pro i Head-up prikaz u novom Passatu

Želite li u vidnom polju da imate samo pokazivač brzine i kilometraže? Ili i druge podatke o vožnji? Ili navigacione podatke? Ili naslov pesme koju upravo slušate? Ili istovremeno više toga? Imate potpunu slobodu izbora: konfigurišite svoj serijski Digital Cockpit Pro visoke rezolucije veličine 26 cm (10,25") sasvim jednostavno i upravo onako kako vi želite.

Zadržati važne informacije u vidnom polju i istovremeno gledati put pred sobom: to je velika prednost opcionog Head-up prikaza. Jedan deo vetrobranskog stakla postaje projekciona površina na kojoj se prikazuju brzina, obaveštenja sistema podrške za vozača ili navigaciona obaveštenja. Sa projekcione površine informacije mogu vrlo dobro da se iščitaju čak i kada ima kontra svetla. A ako vam prikaz više ne treba, možete da ga isključite u svakom trenutku.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim