Oduševljenje dolazi u sklopu serijske opreme

Linije opreme novog Passata

U liniji opreme "Business" novi Passat postavlja stilske akcente zahvaljujući kvalitetnim hromiranim lajsnama na prozorima i branicima ili srebrno eloksiranim uzdužnim krovnim nosačima. U unutrašnjosti uživajte u potpunom komforu tokom putovanja uz prednja sedišta sa funkcijom masaže, 3-zonski klima-uređaj "Air Care Climatronic", pretinac za induktivno punjenje svog pametnog telefona i inteligentnu podršku za glasovne komande "IDA". Osim toga, zahvaljujući sistemu "Park Assist Plus" vaš Passat može u prolasku da vam kaže da li je parking mesto dovoljno veliko - a pod vašim nadzorom takođe ući u parking mesto ili izaći iz njega. 

Za sjajne trenutke pobrinuće se vaš Passat u liniji opreme "Elegance". 17" felne od lakog metala "Napoli" pružiće mu elegantnu notu, dok će IQ.LIGHT matrix LED glavna svetla i LED zadnja svetla sa dinamičnim žmigavcima osvetliti kolovoz i vaš Passat u pravom svetlu. Sedišta od mikroflisa "ArtVelours" sa funkcijom masaže sa 10 komora, ugodno ambijentalno osvetljenje i brojne druge funkcije dovešće vas opušteno na odredište. 

Linija opreme "R-Line" oduševiće vas dodatnom dozom dinamike. 18" felne od lakog metala "Coventry", markantan R-Line paket spoljašnje opreme i sportska sedišta sa integrisanim naslonima za glavu pokazaće vaše sportske preferencije na putu. Tako će se i unutrašnjost sa crnom krovnom oblogom, umetcima od četkanog aluminijuma i grejanim multifunkcionalnim sportskim upravljačem od kože pobrinuti za još izraženije sportsko iskustvo vožnje. Još više komfora pružiće vam podrška pri parkiranju "Park Assist Pro" sa daljinskim upravljanjem, funkcija masaže sa 10 komora na prednjim sedištima i IQ.Light matrix LED glavna svetla.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim