Veći volumen utovara za više mogućnosti

Koncept prostora u novom Passatu

Dopustite da vas oduševi prostranost u novom Passatu. A budući da je ručica menjača sada smeštena iza upravljača, u centralnoj konzoli nastali su dodatni prostor i površina za odlaganje u koje ćete moći da odložite čak i svoj tablet. Njegov pametan koncept prostora omogućava volumen prtljažnika veći za 40 litara, a sa preklopljenom zadnjom klupom za čak 140 litara. Međutim, Passat vam je pripremio nove pregrade za odlaganje i prostor za odlaganje i u vratima i na mestima koja nećete odmah primetiti. U individualno podesivom centralnom naslonu za ruke pozadi putnike će npr. obradovati držači za čaše i držač za pametni telefon.

Još jedan detalj je po želji dostupna funkcija "Easy Open/Close". Ona omogućava otvaranje i ponovno zatvaranje prtljažnika bez ruku, samo pokretom stopala. Paket za prtljažnik serijski nudi 12-V utičnicu, pregradnu mrežu, varijabilnu podnicu utovarnog prostora i roletnu prtljažnika (po želji takođe električnu) kao i opciono dodatne mreže prtljažnika, varijabilan pretinac za odlaganje, razdelnik za prtljažnik sa udubljenjem za odlaganje predmeta i 230-V utičnicu sa zaštitnim kontaktom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim