Koncepcija prostora je rafinirana.

Unutrašnjost.

Uđite i osetite na trenutak atmosferu, koja se više dovodi u vezu s višom klasom. U novom Passatu možete uživati u osećaju slobode prostora: pomoću horizontalnih ukrasa (dekora) na instrument tabli i vezom sa vratima vizuelno se povećava unutrašnji prostor, i na taj način ga čini veličanstvenijim i prostranijim. Visokokvalitetni materijali i kreativna jasnoća, koje karakterišu vrhunski karakter enterijera, zadiviće Vas isto toliko kao i ogroman prostor za noge.

Srednja konzola sa velikom policom za odlaganje, elegantna kontrolna tabla i visokokvalitetni dekori dovode u harmoniju stilsku eleganciju i funkcionalnu urednost.

Sedite u svoj Passat i nećete više poželeti da izađete iz njega. Sedišta sa individualno podesivim naslonima za glavu ispunjavaju zateve za estetikom i komforom.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim