Stigli ste na odredište i pre nego što ste krenuli?

Unutrašnjost novog Passata 

Ušli ste u vozilo, vezali ste pojas i skoro ste zaboravili da krenete: u novom Passatu to bi svakako moglo da vam se  dogodi, i to ne samo zbog njegovih opcionih ergoActive sedišta sa funkcijom masaže. Naime, svojom impresivnom unutrašnjošću, prostrano dizajniranim prostorom i svojim fokusom na inovativne tehnologije i elegantan dizajn on postavlja nove standarde. Istančani detalji poput vidljivih šavova, cockpitu prilagođenom vozaču pružaju luksuznu notu. Raznovrsnije mogućnosti odlaganja kojih je još više, npr. veća jumbo kutija u centralnoj konzoli, pružaju fleksibilan prostor za sve što vam je bitno.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim