Koncepcija prostora je rafinirana.

Unutrašnjost.

Uđite i osetite na trenutak atmosferu, koja se više dovodi u vezu s višom klasom. U novom Passatu možete uživati u osećaju slobode prostora: pomoću horizontalnih ukrasa (dekora) na instrument tabli i vezom sa vratima vizuelno se povećava unutrašnji prostor, i na taj način ga čini veličanstvenijim i prostranijim. Visokokvalitetni materijali i kreativna jasnoća, koje karakterišu vrhunski karakter enterijera, zadiviće Vas isto toliko kao i ogroman prostor za noge.

Srednja konzola sa velikom policom za odlaganje, elegantna kontrolna tabla i visokokvalitetni dekori dovode u harmoniju stilsku eleganciju i funkcionalnu urednost.

Sedite u svoj Passat i nećete više poželeti da izađete iz njega. Sedišta sa individualno podesivim naslonima za glavu ispunjavaju zateve za estetikom i komforom.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.