Recite svom Passatu „Zdravo!“

Podrška za glasovne komande "IDA" u novom Passatu

Sa novom podrškom za glasovne komande "IDA" svojim glasom udobno možete da upravljate radio uređajem, telefonskom funkcijom, muzikom, opcionim 3-zonskim klima-uređajem i opcionom navigacijom. Svojim glasom možete npr. da odaberete odgovarajuću radio stanicu, prikladan unos u adresaru ili traženi telefonski broj.

Podrškom za glasovne komande možete da pokrenete sa "Zdravo IDA!". Ona će razumeti i slobodne formulacije iz svakodnevnog govora, na primer "Hladno mi je." Ili "Gde u Berlinu ima japanskih restorana?". Osim toga, zahvaljujući digitalnim mikrofonima ona će takođe prepoznati da li joj se obraća vozač ili suvozač, npr. zbog ciljanog prilagođavanja klimatizacije govorniku.

Nova podrška za glasovne komande "IDA" od sada vam se prikazuje i vizuelno na centralnom ekranu, dok interakcije možete da vidite na grafičkim prikazima. Pritom optimizovani sistem postavlja povratna pitanja i možete da mu upadnete u reč.

Nova potpora za govorne naredbe "IDA" odsada vam se prikazuje i vizualno na središnjem zaslonu, dok interakcije možete vidjeti na grafičkim prikazima. Pritom optimizirani sustav postavlja povratna pitanja i možete mu upasti u riječ.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat je dostupan za poručivanje

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim