Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Der ID.R Challenge AcceptID

 

Ostavlja utisak.
Bez tragova.

Volkswagen ID.R predstavlja beskompromisni potencijal performansi pionirske elektromobilnosti. Već u 2018. godini, trkački automobil bez emisija bio je u stanju da ispuni ovaj visoki standard na legendarnoj planinskoj trci Pikes Peak International Hill Climb sa novim rekordnim vremenom.

Ali to nije sve. Sada je i najbolje električno vreme poboljšano na najzahtjevnijoj trkačkoj stazi na svetu: 20,8 km Nurburgring Nordschleife. Sa vremenom od samo 6: 05.336 minuta, vozač Volkswagena Romain Dumas oborio je stari rekord Petera Dumbrecka za 40.56 sekundi.

Ovakvi uspesi su za nas najlepši dokaz da možete ostaviti utisak bez ostavljanja traga. #challengeacceptID

Protiv sata. Za budućnost.

Najvažnija uloga ID.R-a nije da obori jedan rekord za drugim na najtežim stazama na svetu. Najveći izazov leži u njegovoj ulozi kao uzoru automobila za čitavu generaciju električnih vozila.

Ispred konkurencije i ispred svog vremena.

Ako želite da oborite rekorde, ne treba vam samo brzi automobil. Potrebne su vam ideje koje krše konvencije. Iznova i iznova. Za veoma dinamično polje elektromobilnosti ne radi se samo o brzini na putu, već i u smislu razvoja. Zato svaki kilometar koji ID.R pređe takođe služi svakom drugom ID modelu. Porodici.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim