Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

ID. Buzz. Svuda kao kod kuće.

Oblikovanje budućnosti mobilnosti za nas znači: Električna mobilnost za sve.

Oblikovati budućnost mobilnosti za nas označava jedno: električnu mobilnost za sve. Sa najvišim stepenom slobode, oduševljenja i jedinstvenosti. Mi stvaramo automobile koji pokazuju ko su ljudi koji ih voze. I kako oni žive. Zato radimo na velikim idejama i malim detaljima koji budućnost mahom čine boljom za sve.

Pokrenuti video

Bez obzira na to je li reč o malom automobilu, SUV-u ili limuzini - naši ID. modeli savršeno su prilagođeni vašim zahtevima i odražavaju vaš jedinstven pogled na svet. Baš poput koncept vozila ID. Buzz. Sa ovim električnim monovolumenom vraćamo ikonu Bullija nazad u budućnost. I dajemo vam još više slobode kako biste mogli da otkrivate svet. Kako biste i dalje bili pustolov. Bez obzira na to gde se u određenom trenutku nalazite. Budući da je kod modela ID. Buzz reč o koncept studiji, ipak ćete morati da pričekate još neko vreme na serijski model. Ali iščekivanje je deo radosti, kao što je opšte poznato.

D. Buzz. Budući da je opremljen našim najboljim idejama, on iznova definše ono što automobil danas može da bude: putokaz, mobilni dom i prostor za kreativnost. Po želji će ID. Buzz poznavati vaše omiljene pesme. I znaće kako da vas najbolje podrži tokom vašeg putovanja. Na primer sa svojim varijabilnim konceptom prostora i velikim prostorom za vašu porodicu i vaše pustolovine. Odvezite se u prirodu i jednostavno u njoj prenoćite. Sa AR head-up ekranom sa lakoćom ćete pronaći i najudaljenija mesta. Iznenada osetite vetar i more. Bude se sećanja. Baš poput očiju modela ID. Buzz kada vas lično pozdravi svojim inteligentnim LED glavnim svetlima.

Velike pustolovine sa velikim prtljažnikom.

Kako biste u svom modelu ID. Buzz ostali fleksibilni, mi smo pazili na optimalno iskorišćavanje prostora. Prostrani prtljažnik nudi pregršt mesta za velike ideje. A ako želite, u unutrašnjosti ćete u samo nekoliko poteza stvoriti još više prostora za odlaganje. I to sasvim jednostavno zahvaljujući fleksibilnom konceptu sedišta.

AR-Head-Up prikaz Napredna tehnologija za nove puteve.

ID. Buzz je revolucionaran. Njegov AR head-up ekran projektuje navigaciju na kolovoz pravo ispred vozila. A zahvaljujući projekciji proširene stvarnosti (Augmented Reality) videćete strelice za usmeravanje upravo u onom smeru kojim ćete voziti. Tako ćete uvek stići na svoje odredište, a da svoj pogled ne skrećete sa kolovoza.

LED oči. Odličan pogled na sve što je važno.

Umesto tipičnih okruglih glavnih svetala ID. Buzz raspolaže inteligentnim LED "očima" koje interaktivno komuniciraju sa vozačem i putnicima. Ako, na primer, želite da skrenete, njegova glavna svetla uperiće svoj snop u željeni smer. A kada ID. Buzz prepozna pešake i bicikliste na ivici kolovoza, čak će ih pogledati i svetlosnim signalima suptilno skrenuti njihovu pažnju na sebe. Prilično prediktivno, zar ne?

Touchpad. Ponovni izum točka.

ID. Buzz se vrlo jednostavno vozi jer je sve intuitivno usmereno na vas. U njegovom kokpitu više nema tastera. Zahvaljujući dodirnoj površini na upravljaču dovoljan je lagan dodir za rukovanje njegovim funkcijama. Jednostavno kratko dodirnite površinu na upravljaču i sedeća pustolovina može da počne.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim