Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Der ID.R Challenge AcceptID

Ostavlja utisak.
Bez tragova.

Volkswagen ID.R predstavlja beskompromisni potencijal performansi pionirske elektromobilnosti. Već u 2018. godini, trkački automobil bez emisija bio je u stanju da ispuni ovaj visoki standard na legendarnoj planinskoj trci Pikes Peak International Hill Climb sa novim rekordnim vremenom.

Ali to nije sve. Sada je i najbolje električno vreme poboljšano na najzahtjevnijoj trkačkoj stazi na svetu: 20,8 km Nurburgring Nordschleife. Sa vremenom od samo 6: 05.336 minuta, vozač Volkswagena Romain Dumas oborio je stari rekord Petera Dumbrecka za 40.56 sekundi.

Ovakvi uspesi su za nas najlepši dokaz da možete ostaviti utisak bez ostavljanja traga. #challengeacceptID

Protiv sata. Za budućnost.

Najvažnija uloga ID.R-a nije da obori jedan rekord za drugim na najtežim stazama na svetu. Najveći izazov leži u njegovoj ulozi kao uzoru automobila za čitavu generaciju električnih vozila.

Ispred konkurencije i ispred svog vremena.

Ako želite da oborite rekorde, ne treba vam samo brzi automobil. Potrebne su vam ideje koje krše konvencije. Iznova i iznova. Za veoma dinamično polje elektromobilnosti ne radi se samo o brzini na putu, već i u smislu razvoja. Zato svaki kilometar koji ID.R pređe takođe služi svakom drugom ID modelu. Porodici.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim