Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Polo Za život pun avantura.

Pouzdan, udoban i sportski. Sportski i upečatljiv dizajn otvara brojne opcije za prilagođavanje. Enterijer Pola je takođe i unapređen: sada poseduje i odeljak za odlaganje mobilnog telefona sa opcijom induktivnog punjenja kao i infotainment sisteme sa do 20,3 cm (8 inch) displejima

Započni video

Dizajn i oprema Novi Polo: sa svojim jasnim stilom i elegantnim linijama, pravi savršen balans dizajna i funkcije. Osvaja obožavaoce svojom udobnošću, sigurnošću i savremenim dodacima. Ukratko: volećete da vozite Polo.

Spoljašnjost
Unutrašnjost
Osvetljenje
Točkovi

Pokažite samouverenost.

Novi Polo stvara nepogrešiv i sportski utisak. Sa svojim dugačkim poklopcem motora, prednji deo se čini dinamičnijim a takođe I prostranijim, zahvaljujući horizontalnim linijama. Njegova sportska pojava i kompaktne dimenzije obećavaju maksimalno uživanje u vožnji.

Više prostora za Vaš komfor.

Istaknute karakteristike unutrašnjosti novog modela Polo uključuju ambijentalno osvetljenje, sedišta sa opcijom lumbalne podrške i nove dekorativne elemente. Polo je, takođe, i veći, što znači više prostora za vozača, suvozača i putnika koji se voze pozadi.

Da li ste spremni za tako puno svetlosti?

Užitak u ovom fenomenu: novi Polo se može pohvaliti dnevnim svetlima i halogenim prednjim svetlima koja su standardna, koja daju jedinstveni izgled. Na zahtev, moguće je unaprediti sportski izgled vašeg Pola sa LED prednjim i LED zadnjim svetlima u zadnjoj svetlosnoj grupi.

Dobro izgleda za Vas: ponuda točkova za novi Polo

Odgovarajući točkovi za vaš novi Polo su stvar ukusa. Možete izabrati čelične ili aluminijumske naplatke da biste dodali lični pečat vašem Polu.

Galerija

Istaknuti detalji iz različitih uglova.

Istaknuti detalji iz različitih uglova.

Pogled 360°

Infotainment Bilo da morate da obavite poziv, želite trenutnu informaciju o saobraćaju, želite da dođete na svoju destinaciju koristeći sistem za navigaciju ili jednostavno želite da slušate muziku- vaš Polo nudi brojne opcije za korišćenje moderne tehnologije na prikladan i jednostavan način.

Radio
Navigacija
Telefon
Car-Net

Ako želite možete ga koristita samo za slušanje muzike.

Da li volite da slušate muziku dok vozite, ali takođe želite da ostanete dobro informisani uživajući u komforu prve klase? U tom slučaju bićete zadovoljni sa dva radio uređaja u ponudi.

Odaberite skretanja vredna putovanja.

Ponekad direktna ruta nije uvek i najbolja. Izbegnite gužve u saobraćaju i otkrijte nove destinacije sa opcionim "Discover Media" navigacionom funkcijom sa Car-Net konekcijom.

Olakšava komunikaciju.

Kažite šta mislite- ali vas molimo da dok to činite držite obe ruke na volanu. Novi Polo nudi opcioni "Comfort" interfejs za mobilni telefon.

Povezani sa svime što Vam je važno.

Da li je vaš pametni telefon uvek online? Zašto ne i u automobilu? Car-Net vodi novi Polo na informacioni autoput. Brojne nove pogodnosti za vas. Uskoro više nećete želeti da budete bez bogatstva informacionih usluga.

Sistemi asistencije Inteligentni sistemi pomoći vozaču u vašem Polu pružaju poboljšanu udobnost vožnje i mogu vam pomoći da se izborite sa kritičnim situacijama ili da ih čak i izbegnete. Čak i ako ne primetite ovu tehnologiju, dobar je osećaj samo znati da je tu.

Bezbednost zahteva mnogo pomoćnika.

Bezbednost

Nekada se neočekivane stvari mogu dogoditi. Novi Polo može biti korisan.

 

Vožnja

Molimo vas da se ne raspravljate oko toga ko će voziti.

Biće vam zadovoljstvo da vozite novi Polo. Ovi praktični sistemi pomoći vam takođe mogu pomoći da se mnoge stvari olakšaju. Priuštite sebi malo opuštanja na dužim putovanjima ili dozvolite svom vozilu da vam pomogne u saobraćaju.

Parkiranje

Vožnja je zabavna a sada i parking može biti zabavan takođe.

Parkiranje može postati pravi test strpljenja. Koliko je dobro znati da vam opcioni sistem pomoći pri parkiranju u novom modelu Polo može pomoći da parkirate vaše vozilo sa lakoćom.

Komfor Bićete zadivljeni koliko je udobna vožnja u vašem novom Polu. Na dužim putovanjima, sada možete udobno da sedite i da brinete o svojim leđima zahvaljujući njegovoj udobnoj opremi. Individualno podesite željenju unutrašnju klimu zahvaljujući opcionom “Climatronic” klima uređaju.

Omogućuje vam da vidite tačno one informacije koje želite.

Active Info Display

Analogno je zastarelo.Na zahtev možete zameniti tradicionalnu instrument tablu visoko rezulucionim ekranom. Inovativni i moderan Aktivni info displej na instrument tabli daje vam mnogo više informacija od brzine i i nivoa goriva u rezervoaru.

Komforna sedišta
"Climatronic" klima uređaj
Panoramski klizno/podizni krov
Keyless Access

Poželećete da ostanete u sedištu sa ovim nivoom udobnosti.

Bez obzira da li idete na duže ili kraće destinacije- uvek ćete se udobno smestiti u vašem novom Polu. Ergonomska sedišta, koja su standardna, paziće na vaša leđa tokom putovanja a toliko su udobna da ćete zaboraviti da sedite u automobilu.

Stvorite idealnu mikroklimu za vaše putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili nešto između? Pronalaženje idealne temperature može biti veoma teško. Posebno ako putujete sa nekoliko putnika. Opciona klima za dve zone, u vašem Polu, ove rasprave ostavlja u prošlosti.

Sunce, vetar i drugo: krovni prozor ima mnoge funkcije.

Uživajte u prelepom pogledu: zahvaljujući panorama podizno/pokretnom krovu, jasno možete videti nebo i sunčevu svetlost a prijatan vazduh može ući u vaš Polo.

Otvorite vrata kao magijom.

Jednostavno ulazite bez ključeva u ruci. Neophodno je samo da ga nosite sa sobom, zahvaljujući opcionom "Keyless Access" sistemu za zaključavanje i pokretanje. Tada možete i upaliti motor bez ključa jednostavnim pritiskom na dugme.

Tehnologija Moderna tehnologija motora u vašem Polu karakteriše ekomičnost, veliki obrtni moment i snaga. Prava stvar ako volite vožnju i vozite mnogo, ali želite da smanjite potrošnju.

Profili vožnje
Start-Stop-Sistem

Novi Polo se prilagođava vašem stilu vožnje.

Da li više volite da vozite ekonomično ili na sportski način? Ili je komfor više u vašem stilu? Sa opcionim izbornim profilom vožnje, možete prilagoditi ponašanje vozila svom ličnom stilu vožnje trenutnim uslovima na putu i uslovima saobraćaja.

Kočenje generiše energijju.

Ostavljanje upaljenog motora na semaforu nepotrebno troši gorivo. Tako da start/stop sistem isključuje motor kada sklonite nogu sa gasa. Međutim, kada kočite, sva oslobođena energija se vraća akumulatoru i tamo se čuva.

Individualizacija Odaberite vaš dizajn iz brojnih paketa i prilagodite svoj Polo jedinstvenim potrebama. Mali detalji vašem Polu mogu dati karakter i pretvoriti ga u modernog saputnika.

"Style"-Paket

Pružite svom Polu transformaciju.

Unapredite unutrašnju opremu vašeg Pola opcionim "Style" paketom. Pored udobnih sportskih sedišta i tamnih presvlaka, visoko kvalitetnim dodacima, kao što su sjajno oslikani dekorativni elementi, aplikacije od veštačke kože i sivi dekorativni šavovi, stvaraju zapanjujući enterijer.

Dekor Paket

Izaberite jedinstven izgled vašeg enterijera.

Dekor paket ispnjava sve vaše jednistvene zahteve: izaberite jednu od tri kolorne teme. Komandna tabla i drugi elementi sada su dostupnu u različitim bojama.

Vaš sledeći korak.