Nastavite da uživate u prenosu

Streaming & Internet

Sa uslugama "Streaming & Internet" 1 2  u svom novom Polu uživaćete u svojoj omiljenoj muzici. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživaćete u direktnom pristupu putem opcionog navigacionog sistema u vozilu - bez ikakvih spoljašnjih uređaja. A sa uslugom web-radija1 2 u vozilo stižu sve prednosti internet radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radio stanica uživo postaju izrazito jednostavni. Integrisani Wi-Fi hotspot1 2 obezbediće za vas i vaše saputnike internet vezu i omogućiti pretraživanje za do čak osam uređaja.

 

1) Za korištenje usluga streaminga potrebni su raspoloživa količina podataka u okviru privatnog računa kupca (podatkovni paketi preko eSIM kartice ili Wi-Fi dijeljenje veze) i postojeći račun za dotičnu uslugu streaminga.

2) Za korištenje usluga "Streaming & Internet" i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici https://vw.cubictelecom.com.

 

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Svetska premijera Novi Polo

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim