App-Connect

Koristite svoje aplikacije u svom novom Volkswagenu

Želite komforno da upravljate svojim aplikacijama na smartphone uređaju iz vozila? Zahvaljujući usluzi App Connect to je lakše nego ikada. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima rukujete direktno iz svog Volkswagena. One se prenose na ekran infotainment sistema, pa njima možete udobno i pregledno rukovati u svom vidnom polju. Tako ćete vrlo jednostavno pristupiti npr. muzici, porukama, mapama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri interfejsa za povezivanje smartphone uređaja sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Apple CarPlay™i Android Auto™ kompanije Google možete takođe da koristite bežično.1 Kako bi se sprečilo odvraćanje pažnje, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo sertifikovane aplikacije. U ovom kontekstu imajte takođe na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije pa se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati u zavisnosti od zemlje.

Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/ , za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/  i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/ 

 

Potpuna umreženost sa vašim modelom ID.4 GTX

We Connect Start

Digitalne usluge "We Connect Start"2 čine novi ID.4 GTX umreženim automobilom jer će vaše vozilo putem fiksno integrisanee SIM kartice po želji biti online. Tako su dostupne saobraćajne informacije u stvarnom vremenu kao i stanice za punjenje sa statusom zauzetosti, cenama i radnim vremenom. Uz odgovarajuću aplikaciju We Connect ID. zadržaćete pregled nad svojim vozilom, a vaš smartphone će postati vaš daljinski upravljač. Osim toga, sa ažuriranjima sistema vaše funkcije će uvek biti ažurirane. Pomoću aplikacije možete videti preostali domet vozila, namestiti klima-uređaj ili pokrenuti i zaustaviti postupak punjenja.

Više o uslugama We Connect Start

Za korišćenje We Connect usluga potreban vam je Volkswagen ID korisnički nalog i morate da se prijavite na We Connect sa korisničkim imenom i lozinkom. Osim toga, mora biti zaključen poseban online ugovor za We Connect, odnosno We Connect Plus, sa kompanijom Volkswagen AG. Za We Connect Plus, imate 90 dana od dana predaje vozila da registrujete
vozilo na www.myvolkswagen.net ili preko aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App Store i Google Play Store) i koristite usluge u toku celog ugovorenog besplatnog vremenskog perioda.
Korišćenje mobilnih online usluga We Connect je omogućeno putem integrisane internet veze. Sa tim povezane troškove prenosa podataka unutar granica Evrope u sklopu mrežne pokrivenosti, sa izuzetkom "Streaming & Internet" usluga, kao i pojedinih In-Car aplikacija, snosi kompanija Volkswagen AG. Za korišćenje "Streaming & Internet" usluga, pojedinačnih In-Car aplikacija,
kao i WLAN pristupne tačke, paketi podataka koji se plaćaju dostupni su preko eksternog partnera mobilne telefonije "Cubic Telecom" i mogu da se koriste u području mrežne pokrivenosti unutar brojnih evropskih zemalja. Obim podataka ovih paketa mogu koristiti svi korisnici i putnici vozila. Informacije o uslovima, cenama i podržanim zemljama možete pronaći na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korišćenje internet radija i striming medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. pametnog telefona), koji može poslužiti i kao mobilna WLAN pristupna tačka. U tom slučaju su odgovarajuće usluge dostupne samo uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije i to samo unutar područja pokrivenosti određene mreže mobilne telefonije. Razmenom podataka preko interneta mogu, u zavisnosti od vaše odgovarajuće tarife mobilne telefonije i naročito ako se koristi u inostranstvu, da nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi rominga).
Za korišćenje besplatne aplikacije We Connect neophodan je pametni telefon sa odgovarajućim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM kartica sa opcijom za podatke, uz postojeći ili posebno zaključeni ugovor za mobilnu telefoniju između vas i vašeg provajdera mobilne telefonije.  
Dostupnost pojedinih usluga We Connect i We Connect Plus opisanih u paketima može da se razlikuje od zemlje do zemlje i zavisi kako od vozila, tako i od opreme. Usluge su vam dostupne u toku ugovorenog perioda trajanja ugovora i u toku tog perioda mogu biti podvrgnute izmenama sadržaja, odnosno obustavljene. Detaljnije informacije možete dobiti na www.connect.volkswagen-we.com i kod vašeg Volkswagen partnera. Za informacije o uslovima tarifa mobilne telefonije obratite se vašem operateru mobilne telefonije.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan
ID.4 GTX sa pogonom na sve točkove

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.