Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan
ID.4 GTX sa pogonom na sve točkove

Cena od (sa PDV-om)
61.239,-
Snaga motora (kW)
250
kW
Snaga motora (KS)
340
KS
Emisija CO₂
0
g/km

Kombinacija razuma i užitka u vožnji

Ubrzanje od 0 do 100 km/h za 6,2 sekunde, bez lokalnih emisija CO2 - sa novim modelom ID.4 GTX ne morate više da pristajete na kompromise kako biste ostvarili održivu vožnju. Doživite sportske performanse "brata" modela ID.4 sa pogonom na sve točkove uz potpuno električni pogon i veliki domet. Novi ID.4 GTX: sportski karakter GTI modela, udoban kao SUV i održiv kao ID.

Model ID.4 GTX odlikuju brojni istaknuti detalji. Donosimo vam pregled prva tri:

Pogon na sve točkove

Pogon na sve točkove za sve koji rado putuju sportski u svim vremenskim uslovima.

Više o pogonu na sve točkove

Dizajn

Ekskluzivne, serijske 20“ felne od lakog metala, crna rešetka otvora za vazduh visokog sjaja, upečatljiv potpis svetala u vazdušnim zavesama – električna mobilnost može da ima ovakav sportski duh.

Više o dizajnu

Performanse

Dva motora modela ID.4 GTX omogućavaju ubrzanje od 0 do 100 km/h za otprilike 6,2 sekunde.

Više o performansama

Kombinacija električnih performansi i ekskluzivnog dizajna

Tehnologija

Pogon na sve točkove

Užitak u vožnji
SUV-om

Putovanje mnogim stazama: sportski pogon na sve točkove modela ID.4 GTX pomoći će vam da stignete do odredišta. Pritom se snaga motora po potrebi raspodeljuje na sva četiri točka. Postavke aktivirane ekskluzivnim profilom vožnje "Traction"1 garantuju dobru trakciju i bolje vođenje u kolovoznoj traci, takođe i na nestabilnom ili klizavom terenu.

Performanse

Potpuno električne performanse

ID.4 GTX podiže užitak u vožnji na električni pogon sa ubrzanjem od 0 na 60 km/ h za samo 3,2 sekunde i od 0 do 100 km/h za samo 6,2 sekunde na potpuno novi nivo. Nema menjanja stepena prenosa, skoro u potpunosti bez zakasnele reakcije - jednostavno krenite i osetite kako vam se koža ježi. Zahvaljujući dometu do 480 km2 opušteno prolazite kroz dan ili putujete u prirodu. A sa maksimalnih 180 km/h ne ostavljate samo svakodnevnicu iza sebe.

Progresivni upravljač i sportski vozni sklop

Prilagođeni užitku u vožnji

ID.4 GTX simbol je sportskog karaktera u svakom pogledu. Kako biste to i vi osetili, ID.4 GTX ima sportsku šasiju sa krutom usklađenošću opruga, amortizera i stabilizatora. Pri tom optimizovano ponašanje progresivnog upravljača povećava dinamiku vožnje. To garantuje posebno direktan osećaj u vožnji i još veću zabavu naročito kod sportskog načina vožnje ili na zavojitim deonicama.

Povećano opterećenje prikolice

Nikad lakše punjenje

Vaš hobi ili posao zahteva dodatnu opremu? Nema problema, ID.4 GTX dolazi po želji sa električno sklopivim mehanizmom za vuču. Zahvaljujući pogonu na sve točkove, mehanizam za vuču konstruisan je za terete do 1200 kg3. Ako mehanizam za vuču nije potreban, može ponovno da se preklopi ispod branika.

MEB – modularna električna platforma

Superiorna prostranost u klasi

Bez obzira na to radi li se o gradskom automobilu, SUV-u ili prostranom vozilu sa 5 sedišta: modularna električna platforma, MEB temelj je brojnih modela - pa tako i novog modela ID.4 GTX. Inovativna platforma vozila posebno je dizajnirana za električne automobile i optimalno upotrebljava mogućnosti te tehnologije. Tako je na primer moguće ostvariti veoma dugi međuosovinski razmak sa kratkim prevesima. Time ID.4 GTX impresionira superiornom prostranošću u klasi.

Dizajn

Dizajn spoljašnjosti

Izrazito sportski karakter

Novi ID.4 GTX pokazuje koliko čarobna može da bude električna mobilnost: sa futurističkim 20" felnama od lakog metala u ekskluzivnom GTX dizajnu, sa crnim krovom tipičnim za ID.4, uzdužnim krovnim nosačima i crnom rešetkom otvora za vazduh visokog sjaja. Letvica okvira krova i dekor C stuba izvedeni su u ekskluzivnoj antracit boji. Dodatni detalj: elegantna svetlosna traka između glavnih svetala i logotipa Volkswagen. Natpis "GTX" na prednjem blatobranu i na zadnjem delu sa kopčom difuzora Galvano sive metalik boje označava ovaj ID.4 kao atletičara. I sve to u sklopu serijske opreme.

Spoljašnje ambijentalno osvetljenje

Svetlost je hrom budućnosti

Novi ID.4 GTX oduševljava samostalnim potpisom svetala. Vrhunac je elegantna svetlosna traka između atraktivnih LED matrix glavnih svetala i logotipa Volkswagen. LED matrix glavna svetla pozdraviće vas čim otključate svoj ID.4 GTX ili mu se približite. GTX prednji branici lakirani visokim sjajem takođe imaju vlastiti potpis svetala u vazdušnim zavesama. Osvetljene ručice vrata i serijska 3D LED zadnja svetla sa dinamičnim pokazivačem pravca i opcionim animacijama donose novu perspektivu kada je reč o sportskom dizajnu. Unutrašnje, serijski osvetljene ručice vrata zaokružuju dizajn svetala.

Dizajn boja

Predstavlja snažne akcente

Novi ID.4 GTX nudi vam brojne mogućnosti kako biste blistali i spolja, na primer svojom odabranom bojom. U opcionoj boji "Kings Red" posebno je naglašen sportski karakter modela ID.4 GTX pri čemu se posebno ističe markantni unutrašnji dizajn sa crvenim ukrasnim šavovima. Posebnost je u tome što se boja po vašem izboru spaja sa kontrastnim krovom u crnoj boji i crnim uzdužnim krovnim nosačima kao i ekskluzivnim C stubom za ID.4 GTX i letvicom okvira krova antracit sjajne boje - za postizanje odličnih kontrasta. 

Unutrašnjost

Predanost boji sa ekskluzivnim kodom

Novi ID.4 GTX kombinuje osećaj prostranosti sa brojnim sportskim detaljima. Crveni ukrasni šavovi GTX presvlaka sedišta od tkanine takođe se nalaze i na instrument tabli i u prednjim vratima. Prednja letvica u pragovima i kopča upravljača zajedno sa GTX natpisom vizuelno pokazuju vaš ulazak u novu, sportsku generaciju električne mobilnosti. Vidljive performanse koje znače samo jedno: krenite! 

Stvorite svoju sliku modela ID.4 GTX

Punjenje i domet

Domet

Vodi vas napred

Ujutro na sportske aktivnosti, pa odlazak na posao, pa nakon radnog vremena potpuno opremljeni na put za vikend - sa modelom ID.4 GTX to nije problem4.  Na raspolaganju vam stoji baterija sa neto sadržajem energije od 77 kWh i rasponom dometa orijentisanim na želje kupaca od 340 - 480 km4 i maksimalnom upotrebljivom snagom od 220 kW1 2.

Punjenje na putu

Nikad lakše punjenje

Od sada ćete o brojnim stvarima manje da razmišljate. Usluga We Charge povezuje vas putem aplikacije We Connect ID.6 na svakom mestu sa stanicama za punjenje i nudi ekskluzivne uštede vlasnicima modela Volkswagen ID. Na koji način We Charge pojednostavljuje punjenje strujom, možete da saznate ovde i u našem digitalnom priručniku.

  • Pronađite i upotrebite više od 200 000 javnih mesta za punjenje⁵ širom Evrope.
    Napomena: trenutno punjenje je moguće samo na IONITY i HT punjačima
  • Punjenje širom Evrope pomoću samo jedne kartice za punjenje
  • Pronađite pravu tarifu We Charge za svaki zahtev
  • Ekskluzivne uštede punjenja7 za IONITY mrežu stanica za brzo punjenje
  • Komforno punjenje kod kuće sa inteligentnim funkcijama punjenja za vaš privatni wallbox

 

Punjenje kod kuće

Wallbox za vaš dom: MOON Wallbox

Uz naš MOON Wallbox imate benzinsku stanicu u vašoj kući. Tako da ujutro možete da uđete u svoj napunjeni ID.4 GTX i puni energije započnete dan. Dakle, on se puni dok vi spavate.

Obezbedićemo i da vam njegova ugradnja bude što ugodnija uz našu uslugu instalacije - od besplatne internet provere sve do montaže. Ukratko: opušteno i na jednom mestu. Naravno, takođe postoji mogućnost da vam MOON Charger ugradi vaš električar od poverenja. Željenu varijantu ID. Chargera i uslugu instalacije možete praktično poručiti online u kompaniji MOON ili direktno kod svog Volkswagen partnera.

O kompletnom MOON asortimanu

Udobnost

Porodica ID. Light

Jasna komunikacija

Pomoću ID. Light vaš ID.4 GTX takođe vizuelno komunicira i u kombinaciji sa navigacionim sistemom pomaže da vozite opuštenije u saobraćaju. Automobil vas pozdravlja, a napomene vašeg infotainment sistema i sistema podrške prevodi u svetlosne signale koji vas opuštenije navode kroz saobraćaj. Kada koristite  glasovne komande, ID. Light će vam poslati povratnu informaciju. Kada izađete iz modela ID.4 GTX, ID. Light će vas pozdraviti pri odlasku - svetlosnim znakom.

Potpora za govorne naredbe i pozdrav

Recite svom modelu ID.4 GTX „Hello”

Nemojte da dozvolite da vam tasteri i prekidači odvraćaju pažnju tokom vožnje. Zadržite pogled na putu i uz pomoć intuitivnog rukovanja glasovnim komandama jednostavno upravljajte radiouređajem, opcionim navigacionim sistemom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sistem će vas razumeti.

Doživljaj vožnje

Zvuči kao užitak u vožnji

Doživite novi osećaj u vožnji: pokrenite svoj ID.4 GTX i stavite ručicu automatskog menjača u "D", zatim se oglašava zvuk i ID.Light ispod vetrobranskog stakla i signalizira vam da je vaše vozilo spremno za vožnju. Zvuk do brzine 30 km/h koji je dizajniran upravo za ID. porodica upozorava druge učesnike u saobraćaju da ste u blizini. Zahvaljujući snažnom e-motoru ubrzanje do 100 km/h traje samo 6,2 sekunde. 

AR Head-up prikaz

Navigacija koja predvodi

U novom modelu ID.4 GTX zadržaćete pregled nad onim što je važno. Opciono dostupan Head-up prikaz sa proširenom realnošću projektuje važne informacije direktno u vidno polje vetrobranskog stakla. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti navigaciju ćete videti upravo na onom delu kolovozne trake kojim se vozite ili mestu na kojem trebate da skrenete. Tako ćete opuštenije stići do odredišta bez odvraćanja pogleda sa puta.

Keyless Access

Udoban ulazak u novi svijet

Zahvaljujući opcionom dostupnom sistemu "Keyless Access"8 ID.4 GTX će prepoznati vaš ključ vozila u džepu i vrata će se otvoriti čim ruku približite ručici. Sa opciono dostupnim sistemom "Easy Open & Close" dovoljan je mali pokret nogom ispod zadnjeg dela vozila da se električn poklopac prtljažnika otvori ili zatvori. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

Panoramski stakleni krov

Nebeski pogled

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cele širine vozila, opcioni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još je lepši otvoren pogled u nebo. Pritom će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog sunčevog zračenja zaštitiće vas roletna za zaštitu od sunca kojom vrlo udobno možete da upravljate putem glasovnih komandi. Izgovorite "Hello ID., show me the stars" i roletna će se otvoriti.

Još više informacija o modelu ID.4 GTX

ID.4 GTX oduševljava svojim inteligentnim, snažnim nastupom. Vozača, suvozača i prolaznike.

ID.4 istaknuti detalji

IQ.DRIVE

Nazad na pregled

IQ.DRIVE

Radiouređaj i navigacija

Nazad na pregled

Radiouređaj i navigacija

Povezivost

Nazad na pregled

Povezivost

Da li ste spremni za električnu mobilnost?

Preuzimanje We Connect aplikacije

Iskusite sve prednosti We Connect i Car-Net u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite We Connect aplikaciju za operativni sistem vašeg pametnog telefona i povežite je sa vašim Volkswagen vozilom.

Na App Store 

Na Play Store 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.