ID.4 GTX Info materijal.

ID.4 GTX cenovnik i katalog

 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve cijene su neobvezujuće, preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuje 25% PDV-a. Radi bolje čitljivosti tekstova nismo koristili ni muški ni ženski rod za riječi koje se odnose na osobe. To ni u kojem slučaju ne implicira diskriminaciju drugog spola. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Navedene vrijednosti potrošnje i emisija prikupljene su prema zakonskim postupcima mjerenja (Uredba (EZ) br. 715/2007 u trenutačno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja i emisije CO2 nekog vozila ne ovise samo o učinkovitom iskorištavanju goriva/struje nego i o stilu vožnje, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dosega moguće su zbog dodatne opreme i pribora (npr. gume, kuka za vuču, krovni nosač itd.) te zbog načina vožnje, brzine, upotrebe komfornih/sporednih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, opterećenja, odabira profila vožnje, topografije itd. Ti čimbenici utječu na relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Nameti na normiranu potrošnju (austr. NoVA) i oporezivi dodatak izračunavaju se prema emisijama CO2 u g/km.  

Potrošnja električne energije: 18,2  kWh/100 km; CO2 emisija u g/km: 0. Na slici su prikazani modeli s dodatnom opremom. Slika je simbolična.

Električni motor:
- 77 kW (105 KS) - najveća 30-minutna snaga za e-motore                      
- 220 kW (299 KS) - najveća snaga za e-motore                                 
- Vršna električna snaga - boost (boost funkcija zahtijeva temperaturu baterije između 23 i 50 stupnjeva te minimalnu napunjenost baterije od 88 % - max. 30 sekundi 220 kW / 299 KS)      

1) Postavke profila vožnje pružaju vam podršku u okviru granica sustava.

2) Doseg utvrđen za varijantu opreme modela ID.4 GTX s najpovoljnijim dosegom prema postupku ispitivanja za osobna i laka gospodarska vozila koji je usklađen na svjetskoj razini (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) na valjcima za ispitivanje kočnica. Stvarne vrijednosti dosega prema WLTP-u mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji.

3) Kočeno pri usponu od 12 %.

4) Stvarni raspon dosega za model ID.4 GTX s neto sadržajem energije baterije od 77 kWh i s pogonom na sve kotače. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Orijentaciju za dotično vozilo nudi navedeni raspon dosega koji će 80 % naših klijenata vjerojatno ostvariti u godišnjem prosjeku. Donja granica raspona pritom također pokriva vožnje pri umjerenim brzinama na autoputovima te vožnje pri niskim vanjskim temperaturama tijekom zime.

5) Više od 80 % raspoložive javne infrastrukture punjenja u Europi.

6) Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect Start. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect Start s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila putem aplikacije We Connect ID. i korištenje usluga We Connect Start tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.

Korištenje mobilnih online usluga We Connect Start omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje besplatne aplikacije We Connect ID. potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Raspoloživost pojedinačnih usluga koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o zemljama. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici www.connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

7) Ponuda tvrtke Volkswagen Group Charging GmbH. (Elli)

8) Tvrtka Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) kupcima ID. modela s mogućnošću brzog punjenja (ovisno o opremi od 100 kW snage punjenja) nudi povoljnije tarifu We Charge Go bez osnovne mjesečne naknade i tarifu We Charge Plus za 9,99 € mjesečno tijekom maksimalnog razdoblja od 3 uzastopne godine pri sklapanju ugovora do uključujući 30. 6. 2022. 

9) Ponuda tvrtke Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

10) ID. Charger može se opcijski naručiti uz Volkswagen ID. modele te nije sadržan u opsegu serijske opreme.   

11) Sustav Keyless Access pruža vam potporu u okviru ograničenja sustava.

12) Najveća snaga električnog pogona od 220 kW: najveća snaga koja je utvrđena u skladu s UN-GTR.21 (UN-ovi globalni tehnički pravilnici), a koja se može iskorištavati najviše 30 sekundi. Snaga koja je na raspolaganju u individualnoj situaciji u vožnji ovisi o varijabilnim čimbenicima kao što su vanjska temperatura, razina temperature, napunjenosti i kondicioniranja ili fizička starost visokonaponske baterije. Raspoloživost najveće snage prvenstveno iziskuje temperaturu visokonaponske baterije u rasponu između 23 i 50 °C te razinu napunjenosti baterije > 88 %. Odstupanja, osobito od prethodno navedenih parametara, mogu dovesti do smanjenja snage pa sve do neraspoloživosti najveće snage. Na temperaturu baterije u određenom se opsegu može utjecati putem funkcije klimatiziranja vozila u mirovanju, a stanje napunjenosti može se između ostaloga namjestiti u vozilu. Snaga koja je u određenom trenutku na raspolaganju prikazuje se u pokazivaču raspoložive snage električnog pogona vozila. Kako bi se što bolje održavao iskoristivi kapacitet visokonaponske baterije, preporučuje se namjestiti ciljnu razinu punjenja od 80 % za svakodnevno korištenje (što se primjerice može promijeniti na 100 % prije vožnje dugim dionicama). 

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno električan
ID.4 GTX sa pogonom na sve točkove

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.