Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

31.7.2019 Prvi član ID. porodice zove se ID.3

Početak nove, potpuno električne porodice biće u kompaktnoj klasi
Treće glavno poglavlje u istoriji uspeha brenda
ID. označava inteligentni dizajn, identitet i vizionarske tehnologije

  • Početak nove, potpuno električne porodice biće u kompaktnoj klasi     
  • Treće glavno poglavlje u istoriji uspeha brenda     
  • ID. označava inteligentni dizajn, identitet i vizionarske tehnologije

Mesecima pre zvanične svetske premijere na međunarodnom sajmu automobila IAA, već je postignut sledeći korak: Danas Volkswagen zvanično najavljuje ime prvog modela nove ID. porodice. Zove se ID.3. 3 je značajan na dva načina. Sa jedne strane, pokazuje ID. koji pripadaju kompaktnom segmentu, što je klasna razlika u sistemima klasifikacije unutar industrije. Sa druge strane, ID.3 prati Beetle i Golf kako bi predstavio treće glavno poglavlje od strateškog značaja za istoriju brenda.

"Sa ID.3, krećemo od centra, jezgra marke Volkswagena, u kojem se može naći većina modela i obim prodaje. Broj 3 takođe signalizira proširenje u segmentima iznad i ispod. Imamo mnogo toga u pripremi ", kaže Jurgen Stackmann, član Upravnog odbora Volkswagena za marketing i prodaju, nudeći pregled Volkswagenove kampanje e-mobilnosti. Sa ovom kampanjom, brend je spreman da postane globalni brend broj jedan do 2025. godine, sa više od 20 modela sa potpuno električnim pogonom i više od milion prodatih vozila godišnje, od kojih su svi umreženi i bez emisija.

Svaki član ove familije modela nosiće ime ID. koji predstavlja novu, nezavisnu seriju proizvoda u portfoliju brenda. Dok je Beetle jednom mobilisao mase, a Golf kao predvodnik klase imao je velike inovacije u svakoj generaciji, ID. e-mobilnost će učiniti dostupnom širokom spektru korisnika. ID.  označava inteligentni dizajn, identitet i vizionarske tehnologije. Nakon lansiranja ID.3, pojaviće se dodatni modeli, kao što su oni koji su predstavljeni kao ID. konceptni automobili. CROZZ, ID. VIZZION i ID. ROOMZZ, a koji će u budućnosti biti imenovani i brojevima modela.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim