"We Upgrade". U novom modelu Golf brojne funkcije i sistemi mogu se kasnije otključati.

We Upgrade

Kasnije prilagodljivo: Kao novost, funkcije na modelu Golf po prvi put ne da samo ažuriraju, već se u mnogim slučajevima - kao što su funkcije nadogradnje - takođe mogu otključati/dodati. Na primer, automatska kontrola udaljenosti ACC, prepoznavanje saobraćajnih znakova, "Light Assist" dinamička kontrola na dugih svetala, ambijentalno osvetljenje, navigacija, App-Connect (integrišući aplikacije za pametne telefone), Wireless App-Connect (bežično integrišući iPhone aplikacije), WLAN hotspot i mrežna glasovna kontrola će moći da se aktiviraju kasnije u budućnosti.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim