Stižete, čak i pre vožnje

Komforan prostor

Čim sednete u Golf, dobro ćete se osećati. Udobno vozačko sedište sa podešavanjem visine i direktnim pogledom na digitalni kokpit sa ekranom od 25,4 cm (10 inča). Pored toga, opcioni klima uređaj "Air Care Climatronic" sa 3-zonskim nadzorom temperature i ambijentalnim svetlom napred i pozadi, koje možete podesiti u zavisnosti od raspoloženja - u 101 ili opciono do 322 boje. Uzgred, kompletna unutrašnja rasveta je izvedena u 100% LED tehnologiji.

Serie Golf Life

Serie Golf Style und Golf R-Line

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim