Preticajna traka na digitalnom autoputu.

We Connect Plus

Ceo svet digitalnih usluga marke Volkswagen podiže povezivanje u novom Arteonu na viši nivo: We Connect Plus¹ opciono nudi dodatne inteligentne tehnologije poput streaminga medija i web-radija sve do upotrebe smartphonea kao daljinskog upravljača za mnoštvo funkcija vozila. Uz We Connect Plus doživećete još bolje intuitivno prepoznavanje normalnog govora, brz pristup najnovijim informacijama i mogućnost jednostavnog i sigurnog upravljanja navigacijom preko glasovnih komandi.

Preko inteligentne navigacije dobijate aktuelne saobraćajne informacije o promenama deonice u stvarnom vremenu ili možete da zatražite upozorenje na saobraćajne smetnje. Zahvaljujući online proračunu rute fleksibilno ćete reagovati na promenjene uslove, pri čemu ćete biti na najboljoj mogućoj ruti. Online aktueliziranje mapa pobrinuće se da vaše karte uvek budu aktuelne, a uz najnovije informacije o cenama na benzinskim stanicama i slobodnim parkirnim mestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima stići ćete još opuštenije.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.